Με αυτά τα μπουλόνια δεν θα σου κλέψουν ποτέ τις ζάντες!

Αυτά τα μπουλόνια υπόσχονται και ασφάλεια και προστασία από επιτήδειους που θέλουν να κλέψουν ζάντες. Πάμε να διαβάσουμε πως λειτουργούν.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα και μόνιμο άγχος, όσων έχουν καλές ζάντες στο αυτοκίνητό τους, είναι να μην τους τις κλέψουν. Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε αυτοκίνητα να ειναι πάνω σε τσιμεντόλιθους χωρίς τροχούς. Οι επιτήδειοι το έχουν κάνει αυτό ακόμη και σε αντιπροσωπείες.

Πλέον, φαίνεται πως υπάρχει κάποιος που έχει τη λύση! Αυτός είναι ο Jorg Blin, ιδρυτής της εταιρείας Wheelguard! Είναι η εταιρεία η οποία μέσω kickstarter, διαθέτει τα μπουλόνια που θεωρητικά δεν επιτρέπουν στους κλέφτες να τα αφαιρέσουν… Τουλάχιστον όχι χωρίς να μας έρθει ειδοποίηση.

Ας δούμε όμως πως λειτουργούν. Τα συγκεκριμένα μπουλόνια λοιπόν είναι τεχνολογίας bluetooth και επικοινωνούν με το GPS του αυτοκινήτου. Μόλις ανιχνευθεί χαλάρωσή τους/κίνησή τους στέλνουν σήμα το οποίο ειδοποιεί τον οδηγό στο κινητό του τηλέφωνο, μέσω ειδικής εφαρμογής. Έτσι, ο οδηγός μπορεί να έχει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για το αν κάποιος προσπαθεί να αφαιρέσει τα μπουλόνια από τους τροχούς του.

Είναι όμως και θέμα ασφάλειας, καθώς τα μπουλόνια μπορεί να χαλαρώσουν ακόμη και χωρίς να προσπαθεί κάποιος να τα αφαιρέσει. Έτσι, αν κάποιο από αυτά χρειάζεται σφίξιμο, ενημερώνεται ο οδηγός και έτσι το ασφαλίζει.

Τα μπουλόνια αυτά έχουν μπαταρία η οποία σύμφωνα με τον δημιουργό τους πάντα, διαρκεί 8 χρόνια, ενώ το κόστος για ένα σετ είναι στα 99 ευρώ αυτή στην στιγμή στο Kickstarter, όπως μπορείτε να δείτε και εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr