Με DS 7 ο Βασιλιάς Κάρολος στη Γαλλία

Με τα προεδρικά DS 7 κινήθηκε ο Βασιλιάς Κάρολος και η Βασίλισσα Καμίλα κατά την επίσκεψή τους στη Γαλλία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν και κατά την παρέλαση.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η τελευταία επίσκεψη του Βασιλιά Καρόλου στη Γαλλία αντανακλά τους ιστορικούς δεσμούς μεταξύ των δύο κρατών, ενώ μια επίσκεψη αυτού του βεληνεκούς αποτελεί πάντα εξαιρετική ευκαιρία για την ανάδειξη μεταξύ άλλων της γαλλικής τέχνης, της γαστρονομίας και της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Διαβάστε επίσης – Citroen DS: Ο «βάτραχος» που έγινε… Πρίγκιπας!

Μ την υποδοχή να πραγματοποιείται μπροστά από την Αψίδα του Θριάμβου, ο Κάρολος Γ΄ και σύζηγός του προσκλήθηκαν στη συνέχεια από τον πρόεδρο της χώρας Εμανουέλ Μακρόν στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Η διαδρομή στην εμβληματική λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων πραγματοποιήθηκε με το προεδρικό DS 7.


Οι δύο αρχηγοί κρατών παρέλασαν με το DS 7 “Presidentiel” η πρώτη εμφάνιση του οποίου χρονολογείται τον Μάιο του 2017. Το DS 7 Presidentiel ήταν το πρώτο DS 7 που βγήκε στο δρόμο. Είχε ήδη επιδείξει όλη την τεχνογνωσία της DS Automobiles με μια ειδικά διαμορφωμένη ανοιχτή οροφή και στοιχεία που προσδιορίζουν τον σκοπό “Γαλλική Δημοκρατία”, υπογραφές, χειροποίητες επιχρυσωμένες ενθέσεις, βάση σημαίας κλπ).

Διαβάστε επίσης – Citroen C6: Η εναλλακτική «κυρία» της γαλλικής σχολής

Το εσωτερικό με επενδύσεις μαύρου Art Leather αναδεικνύει το γαλλικό design. Πλήθος από DS 7 συνόδευσαν την πομπή, μεταξύ αυτών και το DS 7 Elysee. Η βασίλισσα Καμίλλα και η Μπριζίτ Μακρόν επέβαιναν σε ένα από αυτά. Το DS 7 Elysee εντάχθηκε στο στόλο της Προεδρίας της Γαλλικής Δημοκρατίας τον Νοέμβριο του 2021 και είναι μια μοναδική έκδοση βασισμένη στο DS 7 E-Tense 4×4 300 με επιμηκυμένο πλαίσιο και ειδικό επιπλέον εξοπλισμό. Αποτελεί μέρος μιας μακράς σειράς μοντέλων DS που κατασκευάζονται για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Αυτή η επίσημη επίσκεψη συμβολίζει τη φιλία και την εμπιστοσύνη μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί στενά στο παρελθόν για την προστασία της βιοποικιλότητας και την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Η DS Automobiles είναι πλήρως εναρμονισμένη με την ενεργειακή μετάβαση. Από το 2024, όλα τα νέα μοντέλα θα είναι αποκλειστικά 100% ηλεκτρικά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.