Με εισοδηματικά κριτήρια και μέσω ψηφιακής πλατφόρμας έρχεται η επιδότηση στα καύσιμα

Μέσω ψηφιακής πλατφόρμας με εισοδηματικά κριτήρια έρχεται η επιδότηση στα καύσιμα. Αύριο οι επίσημες ανακοινώσεις. Δείτε πόσο θα μειωθεί το λίτρο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ποπεκ

Την Πέμπτη θα ανακοινωθεί το νέο πακέτο στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και των αυξήσεων σε ενέργεια και προϊόντα από την κυβέρνηση. Το νέο πακέτο στήριξης θα περιλαμβάνει και επιδότηση για τα καύσιμα, η οποία ωστόσο δε θα είναι οριζόντια, αλλά με εισοδηματικά κριτήρια.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, άφησε χθες να εννοηθεί ότι το όριο θα είναι κοντά στα 25.000-30.000 ευρώ. Όσον αφορά το ποσό, που θα επιδοτείται, όλα δείχνουν ότι θα πρόκειται για 15-20 λεπτά ανά λίτρο, το οποίο όμως θα επιστρέφεται στον πολίτη, αφού έχει πληρωθεί στο πρατήριο καυσίμων.

Για τον λόγο αυτό θα δημιουργηθεί ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία οι δικαιούχοι θα μπορούν να μπαίνουν και να καταχωρούν τις αποδείξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις να μπει και ένα όριο στο συνολικό ποσό της επιδότησης, ώστε να μη γίνει κατάχρηση.


Αυξημένη επιδότηση για ρεύμα και φυσικό αέριο
Όσον αφορά τους λογαριασμούς του ρεύματος και του φυσικού αερίου, γίνεται προσπάθεια να είναι όσο το δυνατόν πιο ενισχυμένη η βοήθεια. Για τον Μάρτιο η επιδότηση θα κυμανθεί στα ύψη που κυμάνθηκε και τον Φεβρουάριο. Τον Απρίλιο, ωστόσο, θα είναι αυξημένη και από 39 ευρώ, που είναι σήμερα, θα ανέβει πάνω από 50 ευρώ για τα νοικοκυριά. Για τις επιχειρήσεις, από τα 65 ευρώ, που είναι σήμερα, η επιδότηση θα είναι και εδώ ενισχυμένη αξιοσημείωτα, με το υπουργείο Ενέργειας να έχει στα σκαριά αύξηση στην περιοχή του 70-75%.

ΠΗΓΗ: star.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]