Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Αυτοκίνηση – Electromobility 2023

Καθολική αποδοχή και χιλιάδες επισκέπτες είχε η "Αυτοκίνηση - Electromobility 2023" που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο του Π. Φαλήρου μεταξύ 23 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Έκεθε αυτοκίνηση-electromobility 2023

Η φετινή έκθεση Αυτοκίνηση – Electromobility 2023 έδωσε το στίγμα των τελευταίων εξελίξεων στο χώρο του αυτοκινήτου, της ηλεκτροκίνησης και της μικροκινητικότητας από τις εταιρείες που συμμετείχαν.

Διαβάστε επίσης: Νέο Ford Explorer: Πρεμιέρα στην Ελλάδα στην “Αυτοκίνηση & Electromobility 2023”

Στο Κέντρο του Π. Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do) πραγματοποιήθηκαν συνολικά 12 πανελλαδικές πρεμιέρες νέων μοντέλων και παρουσιάστηκαν πάνω από 50 νέα μοντέλα, τα οποία το κοινό που επισκέφτηκε την έκθεση είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και να τα περιεργαστεί.

Παράλληλα δόθηκε η δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης να πραγματοποιήσουν δωρεάν test drives των μοντέλων που τους ενδιέφεραν αλλά και να ενημερωθούν αναλυτικά από το προσωπικό των εταιρειών που συμμετείχαν στη φετινή Αυτοκίνηση – Electromobility για τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς της τεχνολογίας και της ηλεκτροκινητικότητας.

Τώρα, η Έκθεση Αυτοκίνηση, που βρίσκεται κοντά στους Έλληνες Εισαγωγείς-Αντιπροσώπους αυτοκινήτων 27 χρόνια, ανανεώνει το ραντεβού με πολλές εκπλήξεις για το 2024.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.