Με καινοτομίες η νέα αποθήκη της Nissan στην Ιταλία

Η νέα αποθήκη της Nissan στην Ιταλία κατασκευάστηκε σε χρόνο ρεκόρ και θέτει νέα πρότυπα αναφορικά με την βιωσιμότητα αλλά και την διαχείριση των ανταλλακτικών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέα αποθήκη Nissan Ιταλία 2023

Η Nissan εγκαινίασε πρόσφατα τη νέα της αποθήκη στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Ιταλία, στο Capena της Ρώμης. Η αποθήκη θα διαχειρίζεται ανταλλακτικά και αξεσουάρ για περισσότερα από 400 συνεργεία στη γειτονική χώρα που αφορούν επίσημα και συμβεβλημένα συνεργεία και φανοποιεία του δικού της δικτύου αλλά και οι επείγουσες παραγγελίες για τις αντιπροσωπείες της Renault, στην κεντρική και νότια Ιταλία.

Διαβάστε επίσης: Νέα σειρά αξεσουάρ για το νέο Nissan X-Trail

Η νέα αποθήκη κατασκευάστηκε σε χρόνο ρεκόρ, σε λιγότερο από 12 μήνες, στην ίδια τοποθεσία με την προηγούμενη αποθήκη, η οποία καταστράφηκε από πυρκαγιά τον Σεπτέμβριο του 2018 και είχε διακριθεί αρκετές φορές ως η πιο παραγωγική αποθήκη στην Ευρώπη.


Σύμφωνα με το όραμα Ambition 2030 της Nissan, τα ζητήματα βιωσιμότητας ήταν ύψιστης σημασίας κατά τη διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής της αποθήκης, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά πρότυπα εξοικονόμησης ενέργειας.

Στην οροφή της νέας αποθήκης έχουν εγκατασταθεί φωτοβολταϊκά πάνελ ισχύος 230 kW, ικανά να καλύψουν περίπου το ένα τέταρτο των ενεργειακών αναγκών της εταιρείας. Επιπλέον, το νέο σύστημα φωτισμού LED επέτρεψε τη βελτίωση της φωτεινότητας του περιβάλλοντος, μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση ενέργειας κατά 60%.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το ανανεωμένο Nissan GT-R (+video)

Επτά αντλίες θερμότητας τελευταίας γενιάς ρυθμίζουν την εσωτερική θερμοκρασία σε βέλτιστο επίπεδο, όλες τις εποχές του χρόνου, εξοικονομώντας 40% της κατανάλωσης ενέργειας και διατηρούν τη θερμοκρασία σταθερή, χάρη στην εξαιρετική θερμομόνωση των τοίχων και της οροφής.

Η νέα αποθήκη θα διαχειρίζεται περισσότερους από 23.000 κωδικούς προϊόντων της Nissan και 13.000 από τη Renault. Ωστόσο, με τη μελλοντική ανάπτυξη που αναμένεται τα επόμενα χρόνια, έχει σχεδιαστεί για να διαχειρίζεται έως και 80.000 κωδικούς.

Η εγκατάσταση έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί στην κορυφή των προτύπων κατασκευής, ασφάλειας, απόδοσης και βιωσιμότητας. Η ανακατανομή του χώρου αύξησε την επιφάνεια εργασίας κατά 10% και το σύγχρονο σύστημα ραφιών κατέστησε δυνατή τη μείωση του μέσου χρόνου χειρισμού των ανταλλακτικών και των συναφών εξαρτημάτων έως και 50%, μειώνοντας τους συνολικούς χρόνους παράδοσης στον πελάτη.

Ο χώρος των γραφείων έχει διευρυνθεί, με 46 θέσεις εργασίας και δύο αίθουσες συσκέψεων συνολικής επιφάνειας 1.600 τ.μ. εντός της αποθήκης.

Η ασφάλεια και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν προτεραιότητες στη Nissan και για τα θεμέλια της εγκατάστασης, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί η τεχνική Jet Grouting, η οποία μέσω της έγχυσης ενός μίγματος τσιμέντου υψηλής πίεσης στο έδαφος, καθιστά δυνατή την απόκτηση υψηλής και ομοιόμορφης φέρουσας ικανότητας. Οι τοίχοι είναι κατασκευασμένοι από σκυρόδεμα TX Active, με φωτοκαταλυτικές ιδιότητες, παρέχοντας ισχυρή απόδοση “ρύπο-εξόντωσης” και “αυτό-καθαρισμού” από ουσίες όπως PM10, οξείδια και διοξείδια του αζώτου, βενζόλιο, μονοξείδιο του άνθρακα, μετατρέποντάς τες σε μη τοξικές ενώσεις.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.