Με κυψέλες υδρογόνου το επόμενο Renault Scenic (+video)

Η Renault αποκάλυψε το Scenic Vision, τον προάγγελο του Scenic παραγωγής που έρχεται με ηλεκτρικό κινητήρα, κυψέλες υδρογόνου και αυτονομία 800 χλμ.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

To Renault Scenic Vision είναι ένα πρωτότυπο που δεν θα αργήσει να “δει” το φως της παραγωγής αφού η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το 2024. Είναι παράλληλα σύμφωνο με το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης Renaulution που παρουσίασαν οι Γάλλοι πριν από έναν περίπου χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Το ευρωπαϊκό μοντέλο που είχε τα πάνελ του κλιματισμού στην πόρτα

Το Scenic Vision δείχνει επίσης το δρόμο που θα ακολουθήσουν οι Γάλλοι με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον και ένα φιλικότερο “πρόσωπο” της Renault προς το περιβάλλον με εκτενή χρήση ανακυκλωμένων και ανακυκλώσιμων υλικών για την κατασκευή του.

Ειδικότερα περισσότερο από το 70% του συνολικού του βάρους αντιστοιχεί σε υλικά ανανεώσιμα και ανακυκλώσιμα, και το 95% των υλικών του σχεδιασμού του -συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας- είναι επαναχρησιμοποιήσιμα, ανακτήσιμα ή/και ανακυκλώσιμα. Όλα τα δομικά εξαρτήματα αλουμινίου (περιβλήματα, βάσεις μπαταριών, καθίσματα) και τα διακοσμητικά στοιχεία (κονσόλα, cockpit) είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και έχουν υποστεί μόνο μία ελαφρά κατεργασία.

Παράλληλα, οι πόρτες έχουν κατασκευαστεί από 100% ανακυκλώσιμα φύλλα αλουμινίου, ενώ το 100% των ανθρακονημάτων, όπως π.χ. στα μέρη του αμαξώματος και στα μαρσπιέ των θυρών, είναι προϊόν ανακύκλωσης -από σκραπ της αεροπορικής βιομηχανίας. Άλλο χαρακριστικό παράδειγμα “ανακυκλωσιμότητας” του Scenic Vision είναι το δάπεδο του αυτοκινήτου καθώς κατασκευάζεται από 100% ανακυκλωμένα πλαστικά από τη βιομηχανία τρόφιμων και από βιομηχανικά απόβλητα -45% μπουκάλια γάλακτος, 55% πλαστικοί σωλήνες.

Το Renault Scenic Vision είναι επίσης απαλλαγμένο από οτιδήποτε δερμάτινο. Στη θέση του δέρματος υπάρχει ανακυκλωμένος πολυεστέρας προερχόμενος από διαδικασία παραγωγής χαμηλών εκπομπών άνθρακα, γεγονός που σημαίνει χαμηλότερες συνολικές εκπομπές CO2.

Διαβάστε επίσης – Renault: Έτσι οι πελάτες διαμορφώνουν τα μελλοντικά μοντέλα

Τα χρώματα είναι επίσης ένας τρόπος με τον οποίο το Scenic Vision επιδεικνύει την περιβαλλοντική του ευαισθησία. Οι μαύρες χρωστικές παράγονται χρησιμοποιώντας ίνες άνθρακα που προέρχονται από ανακυκλωμένα υποπροϊόντα της αεροναυπηγικής βιομηχανίας. Η βαφή που χρησιμοποιείται στο εσωτερικό της οροφής κατασκευάζεται με χρήση σωματιδίων από το αστικό περιβάλλον, εξυπηρετώντας έτσι διπλό σκοπό: τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και την ανακύκλωση.

Με 4,49 μ. μήκος, 1,9 μ. πλάτος και 1,59 μ. ύψος, το Scenic Vision είναι ένα οικογενειακό αυτοκίνητο της μικρομεσαίας κατηγορίας προσφέροντας χώρους που μπορούν να καλύψουν με άνεση τις ανάγκες μιας 4μελούς οικογένειας, με το μεταξόνιο του να φτάνει στα 2.835 χλστ.

Για την κίνηση του το νέο μοντέλο της γαλλικής εταιρείας συνδυάζει τον ηλεκτρικοκινητήρα που γνωρίζουμε και από το νέο και αμιγώς ηλεκτρικό Renaul Megane E-Tech των 218 ίππων με μια μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 40 kWh αλλά και κυψέλες υδρογόνου ισχύος 15 kW. Οι τελευταίες φροντίζουν για την επαναφόρτιση της μπαταρίας εν κινήσει, μέσω του αποθηκευμένου υδρογόνου και την επέκταση της αυτονομίας έως και τα 800 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με τη Renault, η συστοιχία των μπαταριών είναι ανακυκλώσιμη και θα κατασκευάζεται στη Γαλλία έως το 2024 στις εγκαταστάσεις του Renault ElectriCity Gigafactory. Είναι ελαφρύτερη, μικρότερη και στην πραγματικότητα κοστίζει λιγότερο από μια μπαταρία ενός αντιστοίχου ηλεκτρικού οχήματος.

Το πρωτότυπο Scenic Vision ξεχωρίζει και στους τομείς της ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας δίνονται μεγαλύτερη έμφαση στην αποτροπή ενός ατυχήματος.

Η “ομπρέλα” συστημάτων υποβοήθησης Safety Coach» χρησιμοποιεί δεδομένα που λαμβάνονται από το περιβάλλον και το σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου και ενημερώνει τους χρήστες για τους κινδύνους που ενδεχομένως θα συναντήσουν στη διαδρομή τους. Έτσι, το “Safety Coach” δίνει στον οδηγό περισσότερο χώρο να λειτουργήσει προληπτικά, να αποφύγει τον κίνδυνο, να ελαττώσει ταχύτητα ανάλογα με τη συγκεκριμένη κατάσταση (κυκλική διασταύρωση, επικίνδυνη διασταύρωση, όρια ταχύτητας) και να αξιολογήσει τις διάφορες οπτικές και ακουστικές προειδοποιήσεις. Το Safety Coach θα συμβάλλει στη μείωση κατά 30% του αριθμού των τροχαίων ατυχημάτων – συμπεριλαμβανομένων και των θανατηφόρων, σύμφωνα με τις μελέτες που έχουν κάνει οι Γάλλοι.

Η εκπαίδευση και η καθοδήγηση των οδηγών για την υιοθέτηση καλύτερων πρακτικών οδήγησης, συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου και του άγχους και στην αποφυγή ατυχημάτων. Ωστόσο, σε περίπτωση πραγματικού και αναγνωρισμένου κινδύνου, αναλαμβάνουν τα ενσωματωμένα συστήματα. Αυτός είναι ο ρόλος του “Safe Guardian” που ενεργοποιείται όταν υπάρχει αποδεδειγμένος κίνδυνος (επικίνδυνη στροφή, απώλεια ελέγχου του τιμονιού για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπνηλία κ.λπ.). Σε τέτοιες περιπτώσεις, το όχημα επιβραδύνει και ανακτά αυτόματα τον έλεγχο.

Για ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια στον οδηγό, το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από συστήματα παρακολούθησης της υγείας. Ένας αισθητήρας καρδιακών παλμών τοποθετημένος στο τιμόνι και μια κάμερα, χρησιμεύουν για την ανίχνευση των σημαδιών κόπωσης ή αδράνειας του οδηγού. Εάν προκύψει πρόβλημα, στον οδηγό και τους επιβάτες αποστέλλονται προειδοποιητικά σήματα και ειδοποιούνται αυτόματα οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Τα νέα μοντέλα της Renault θα εφοδιάζονται σύντομα με σύστημα “Safety Score”. Χρησιμοποιώντας δεδομένα που συλλέγονται από αισθητήρες που είναι τοποθετημένοι στο αυτοκίνητο, το σύστημα αναλύει το στυλ οδήγησης του οδηγού – επιτάχυνση, ηρεμία, απροσεξία, διαχείριση ταχύτητας, και απόσπαση της προσοχής του οδηγού. Στη συνέχεια, δίνει σε κάθε οδηγό εξατομικευμένες συμβουλές οδήγησης, με βάση το σκορ ασφαλείας που υπολογίζεται στο τέλος κάθε ταξιδιού.

Για ιδανική ορατότητα και ηρεμία, το Scenic Vision έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να διαθέτει μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη τοποθετημένη στο σημείο που το ταμπλό συναντά το παρμπρίζ. Εμφανίζει το άμεσο περιβάλλον του αυτοκινήτου χάρη σε μια σειρά από κάμερες που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Το σύστημα αυξάνει το οπτικό πεδίο του οδηγού κατά 24% χάρη στην διεύρυνση του οπτικού πεδίου του παρμπρίζ, και στο μπροστινό καπό που «εξαφανίζεται» από το οπτικό πεδίο του οδηγού. Το ωφέλιμο οπτικό πεδίο έχει αυξηθεί κατά 6,7 μοίρες.

Τέλος το Scenic Vision εφοδιάζεται με αερόσακους τύπου κουκουλιού (Cocoon), οι οποίοι βρίσκονται στο εσωτερικό των καθισμάτων και “αγκαλιάζουν” τους επιβάτες σε περίπτωση ατυχήματος, παρέχοντας βέλτιστη προστασία.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.