Με Nissan LEAF “κινείται” η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Δέκα Nissan LEAF εντάχθηκαν στον στόλο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας αναβάθμισης του στόλου της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan LEAF περιφέρεια Πελοποννήσου 2021

Τα δέκα Nissan LEAF έρχονται να αντικαταστήσουν παλιότερα οχήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου που έχει θέσει σαν στόχο τη σταδιακή απομάκρυνση του συνόλου των υπηρεσιακών οχημάτων της που έχουν ξεπεράσει τα 15 χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Νέο Nissan GT-R NISMO: Με 600 ίππους και σε ειδική έκδοση (+video)

Τα συγκεκριμένα Nissan LEAF παραδόθηκαν στις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου, όπου πλέον η καθεμία θα διαθέτει από δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα, με στόχο να αυξηθεί περαιτέρω ο στόλος τους, στο μέλλον. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας δήλωσε σχετικά: “Η Περιφέρεια Πελοποννήσου απομακρύνεται από την εξάρτησή της από τα ορυκτά καύσιμα, έχοντας ήδη καταστεί πρωτοπόρος στην ηλεκτροκίνηση των υπηρεσιακών της οχημάτων”.


Να σημειωθεί ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό ταξί στην Ελλάδα, ένα Nissan LEAF με την μεγαλύτερη μπαταρία των 62Kwh.

Διαβάστε επίσης – Πανευρωπαϊκή έρευνα: Θετικοί οι οδηγοί στην αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Το Nissan LEAF, μπορεί να αποκτηθεί με το πρόγραμμα “Κινούμαι Ηλεκτρικά” που πρόσφατα θέσπισε η κυβέρνηση, σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές που ξεκινούν από τις 27.500 ευρώ, για την έκδοση με την μπαταρία των 40Kwh -συμπεριλαμβανομένων των επιδοτήσεων στην αρχική τιμή και στην απόσυρση παλαιού οχήματος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]