Με turbo το Suzuki Jimny έχει άλλο… αέρα! (Video)

Το Suzuki Jimny πήρε μια βαθιά υπερσυμπιεσμένη ανάσα, ως project στην SEMA και με turbo παρουσιάζεται πιο ενδιαφέρον από ποτέ.

Βρείτε μας στο
Suzuki Jimny Turbo Car Style Sema

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε του φίλους του μικρού σκληροτράχηλου Suzuki Jimny στην γνωστή αμερικάνικη έκθεση βελτιώσεων, την SEMA, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Las Vegas των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Ιαπωνική Car Style παρουσίασε τη δική της βελτιωμένη έκδοσή του Suzuki Jimny η οποία έφερε και υπερσυμπιεστή καυσαερίων.

Η Car Style φρόντισε για την εμφάνιση του Jimny τοποθετώντας προεκτάσεις στους θόλους που μοιάζουν σα να έχουν “πριτσινωθεί” και προσθέτουν επιπλέον πόντους αγριάδας. Τα φώτα εμπρός και πίσω είναι νέες μονάδες LED. Οι αλουμινένιες ζάντες προέρχονται από την Volk Racing και τα ελαστικά είναι της Toyo.

Για την βελτίωση του τετρακύλινδρου κινητήρα των 1,5 λίτρων έχουν χρησιμοποιηθεί εξαρτήματα της GReddy αναφορικά με το turbo και την εξάτμιση με τις διπλές απολήξεις. Δυστυχώς δεν υπάρχουν στοιχεία για την ιπποδύναμη και τη ροπή που παράγει το βελτιωμένο μοτέρ.

Εσωτερικά έχει τοποθετηθεί roll cage και bucket καθίσματα, ενώ τα πίσω καθίσματα έχουν αφαιρεθεί. Το turbo Jimny παρουσιάζεται από όλες τις πλευρές του στο ακόλουθο βίντεο.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr