Μεταφέροντας ένα από τα μεγαλύτερα πτερύγια ανεμογεννήτριας του κόσμου (+video)

Μη σου τύχει να το συναντήσεις στο διάβα σου! Δείτε στο video την διαδικασία μεταφοράς ενός γιγάντιου πτερυγίου ανεμογεννήτριας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ανεμογεννήτρια

Σίγουρα έχετε συναντήσει στον δρόμο σας τεράστια οχήματα που κινούνται με τρομακτικά χαμηλή ταχύτητα και είναι αδύνατο να τα προσπεράσετε. Προσωπικά δεν θα ξεχάσω ποτέ το τεράστιο όχημα που κουβαλούσε κορμούς δέντρων σε επαρχιακό δρόμο και έμεινα πίσω του για περισσότερη από μία ώρα. Αυτή τη φορά, όμως, θα δούμε κάτι μοναδικό, μιας και το ειδικά διαμορφωμένο όχημα κουβαλά ένα από τα μεγαλύτερα πτερύγια ανεμογεννήτριας του κόσμου.

Το video δημοσιεύθηκε πριν από μερικές ημέρες και μας δείχνει την επιχείρηση μεταφοράς ενός πτερυγίου της ανεμογεννήτριας “Vestas V236-15 MW” Είναι μία από τις μεγαλύτερες του κόσμου και πρόσφατα ξεκίνησε η πιλοτική της λειτουργία. Κατασκευάστηκε στις εγκαταστάσεις Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) της Vestas στo Lindo Δανία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Δοκιμών Østerild.

Πρόκειται για μία απόσταση περίπου 300 χλμ. και διάρκειας περίπου τριών ωρών με αυτοκίνητο. Το μόνο σίγουρο, όμως, είναι ότι για το συγκεκριμένο ταξίδι διήρκεσε πολύ περισσότερο. Για την μεταφορά του πτερυγίου μήκους 115,5 μέτρων χρησιμοποιήθηκε ένα πανίσχυρο όχημα που έσερνε δύο πλατφόρμες. Αξιοσημείωτο, δε, είναι το γεγονός ότι κάθε μία από τις πλατφόρμες φέρει 10 άξονες ώστε να αντέξει το βάρος.

Ακολουθεί το σχετικό video που δείχνει την επιχείρηση μεταφοράς. Όπως απεικονίζει και η κεντρική φωτογραφία που τραβήχτηκε σε κυκλικό κόμβο από drone… σίγουρα δεν ήταν μία εύκολη διαδικασία!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.