Μια Aston Martin… να την πιεις στο ποτήρι! (+video)

Πόσο μπορεί να κοστίζει ένα μπουκάλι ουίσκι, όταν πρόκειται για μια premium συνεργασία μεταξύ της Aston Martin και της Bowmore;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Aston Martin Bowmore

Tο πρώτο single malt ουίσκι που παρασκευάζεται από την Bowmore Islay Single Malt Scotch Whisky σε συνεργασία με την Aston Martin.

Μια κοινή δέσμευση για την κληρονομιά, τη δεξιοτεχνία και την καινοτομία ενώνει τους κόσμους της παραγωγής ουίσκι και του σχεδιασμού αυτοκινήτων με τη δημιουργία του Bowmore Masters’ Selection -το Bowmore είναι το πρώτο καταγεγραμμένο αποστακτήριο στο διάσημο νησί Islay της Σκωτίας και φημίζεται για τα καπνιστά whisky εδώ και 240 χρόνια.

To συγκεκριμένο ουίσκι οραματίστηκε από δύο Δασκάλους, τον Bowmore Master Whisky Blender, Ron Welsh και τον Executive Vice President and Chief Creative Officer της Aston Martin, Marek Reichman.


Το Bowmore Masters’ Selection γεφυρώνει δύο διαφορετικούς κόσμους με έναν δυνατό, αλλά και εμπνευσμένο τρόπο. Στην καρδιά του είναι η αμοιβαία εμπιστοσύνη και ο σεβασμός για τους κόσμους του άλλου και το πάθος να ανακαλύπτουν και να μαθαίνουν ο ένας από τον άλλον. Κάθε Δάσκαλος μεταδίδει τη δική του δημιουργικότητα αλλά και τον χαρακτήρα, αφήνοντας σε κάθε δημιουργία ένα ανεξίτηλο σημάδι, σαν δακτυλικό αποτύπωμα.

Ο Marek Reichman από την πλευρά της Aston Martin, μιλάει συχνά για την έννοια της “Χρυσής Αναλογίας”. Είναι η μαθηματική αναλογία που βρίσκεται στη φύση και δημιουργεί αισθητικά ευχάριστες συνθέσεις. Αυτή η “Χρυσή Αναλογία” βρίσκεται στην καρδιά του σχεδιασμού κάθε Aston Martin. Η απόλυτη ομορφιά μπορεί να δημιουργηθεί όταν επιτυγχάνεται μια τέλεια σχέση μεταξύ κάθε αναλογίας του αυτοκινήτου.

Η αναλογικότητα καθορίζει κάθε ακριβή λεπτομέρεια του σχεδιασμού μιας Aston Martin. Προσπαθούμε συνεχώς να επιτύχουμε τις βέλτιστες αναλογίες και αυτή είναι η δύναμη που καθοδηγεί τη δημιουργία της απόλυτης ομορφιάς. Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να συνδυάσουμε την ικανότητα, το πάθος και την εμπειρία μας.

Η ένωση αυτή φέρνει μια εντελώς νέα προοπτική σε αυτό και είναι εξαιρετικά εμπνευσμένο και διαφωτιστικό. Αυτό το ουίσκι μας ενώνει τέλεια και αρμονικά για να δημιουργήσουμε μια όμορφη, αλλά ισχυρή ισορροπία. Για το Bowmore, οι αναλογίες καθορίζουν τους συνδυασμούς γεύσης, χαρακτήρα και σχήματος, από την επιλογή του βαρελιού και την ηλικία μέχρι την ανάμειξη.

Ο Ron Welsh, αναφέρει πως για πρώτη φορά με αυτό το ουίσκι, υιοθετούν τη “Χρυσή Αναλογία” για να εμπνεύσουν κάθε ένα από τα στοιχεία, φέρνοντας τις δικές του μοναδικές γεύσεις και επιλέγοντας τα βέλτιστα βαρέλια για να σφυρηλατήσουν τον επιθυμητό χαρακτήρα, αντλώντας έμπνευση από τον Marek και την ομάδα του.

Για τον Ron, αυτό που φαίνεται εντελώς αντίθετο, στην πραγματικότητα είναι απόλυτα ισορροπημένο και αναλογικό. Η συνεργασία με τον Marek του έδωσε έναν νέο φακό για να εξερευνήσει την παραγωγή ουίσκι. Αυτό το ουίσκι είναι η γιορτή της ένωσης, της γνώσης και της εμπειρίας τους. Τα κοινά τους πάθη, τις κοινές αξίες και ιδέες.

Εμπνευσμένο από μια σχεδιασμένη προσέγγιση, αυτό το ουίσκι ενσωματώνει τη θεϊκή αναλογία του 61,8% που σχηματίζεται από μια βάση του Bowmore που ωριμάζει σε βαρέλια Pedro Ximenez και Oloroso. Τα υπόλοιπα μέρη αποτελούνται από ακριβείς αναλογίες μεταξύ τους, σύμφωνα με τη θεωρία της “Χρυσής Αναλογίας”, και περιλαμβάνουν εξαιρετικά παλαιωμένο Bowmore που έχει ωριμάσει για πάνω από 35 χρόνια.

Για αυτό το single malt, μια ισχυρή και πολύπλοκη διαδικασία, οι δημιουργοί φαίνεται, εκ πρώτης όψεως, να έχουν δημιουργήσει απόλυτη αντίθεση, αλλά στην πραγματικότητα, έχουν καταγράψει τέλεια ισορροπία και αναλογία. Με ένα ξεκάθαρο νεύμα στην Aston Martin στην ίδια τη δημιουργία αυτού του ουίσκι Bowmore, αποπνέει μια πολυπλοκότητα που υπόσχεται μια συναρπαστική γευστική εμπειρία.

Το Bowmore Masters’ Selection είναι διαθέσιμο σε βασικές παγκόσμιες αγορές, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, του Καναδά, των ΗΠΑ και της Κίνας και οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να δώσουν για ένα μπουκάλι Premium Bowmore Islay Single Malt Scotch Whisky, 300 δολάρια (χωρίς ΦΠΑ)!

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.