Μια πλατφόρμα για πολλές χρήσεις

Έχοντας το βλέμμα στο μέλλον και στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, η πλατφόρμα OneDealer προσφέρει μια πλήρη σειρά ψηφιακών υπηρεσιών, για όλους όσοι απασχολούνται σε επαγγελματικό επίπεδο με τον τομέα του αυτοκινήτου και όχι μόνο...

Βρείτε μας στο

Μπορεί στη σημερινή, υψηλής τεχνολογίας ψηφιακή εποχή, η αναζήτηση πληροφοριών να έχει γίνει εύκολη, ωστόσο ο κατακλυσμός από δεδομένα δυσκολεύει σημαντική την εύρεση της πιο κατάλληλης απάντησης στις ανάγκες μας.

Η αυτοκίνηση, κατεξοχήν πεδίο έρευνας και καινοτομίας, δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, με τις υπηρεσίες στον τομέα να ακολουθούν κατά πόδας τις τεχνολογικές εξελίξεις. Μια τέτοια περίπτωση, είναι η πλατφόρμα OneDealer, που έχει ως βάση τη Γερμανία αλλά πρόσφατα, απέκτησε παράρτημα και στη χώρα μας, με στόχο την εξυπηρέτηση ιδιωτών και επαγγελματιών, τη στιγμή που στην ατζέντα της υπάρχει και το car sharing.

Υπηρεσίες

Επί της ουσίας, η OneDealer προσφέρει ένα χρήσιμο εργαλείο για επαγγελματίες και ιδιώτες, οι οποίοι μπορούν να αποκτήσουν έναν hightech σύμβουλο για κάθε πτυχή της δραστηριότητάς τους. Μέσω της εγγραφής στην πλατφόρμα, ο ενδιαφερόμενος επαγγελματίας δέχεται τη βοήθεια ειδικών, σε καίρια ζητήματα του σημερινού εμπορικού τομέα, όπως αυτός έχει διαμορφωθεί. Υπηρεσίες όπως διαχείριση πωλήσεων ή διαφημιστικών εκστρατειών, digital marketing με χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων, είναι μερικές μόνο από όσες παρέχονται. Επιπλέον, το σύστημα DMS (Dealership Management System) προσφέρει υποστήριξη στους αντιπροσώπους αναφορικά με τη διαδικασία πωλήσεων, τα ανταλλακτικά, το οικονομικό σκέλος της εταιρείας καθώς και με το ακριβές ιστορικό του κάθε αυτοκινήτου σε επίπεδο σέρβις, αλλά και προηγούμενων ιδιοκτητών.

Car sharing

Μια υπηρεσία με την οποία δεν είμαστε ιδιαίτερα εξοικειωμένοι, όμως μπαίνει ολοένα και περισσότερο στη ζωή μας, είναι το car sharing, ή πιο απλά, η χρήση ενός αυτοκινήτου από πολλά άτομα. Οι επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει πως μέχρι το 2050, ο πληθυσμός της Γης θα φτάσει στα 9,7 δισεκατομμύρια, οπότε οι ανάγκες μετακίνησης δύσκολα θα μπορούν να καλυφθούν από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, κάνοντας την απόκτηση ιδιωτικού αυτοκινήτου αναγκαία. Επιπλέον, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο για λίγες ώρες κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων, ενώ τις περισσότερες ώρες της ημέρας, εκείνο παραμένει σταθμευμένο σε χώρους κατοικίας ή εργασίας. Για αυτό το λόγο, αλλά και για περαιτέρω μείωση των συνολικών εκπομπών ρύπων που συνεπάγεται μεγαλύτερη προστασία του περιβάλλοντος, οι αυτοκινητοβιομηχανίες ετοιμάζονται για το car sharing, σύστημα που θα μειώσει την κίνηση αυτοκινήτων στους δρόμους.

Ιστοσελίδα: http://www.onedealer.com

mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: ndouzinas@traction.gr