ΜΙΝΙ: Εθελοντική συμμετοχή για Δενδροφύτευση στον Υμηττό

Η MINI δημιουργεί πνεύμονες πρασίνου σε όλη τη χώρα και σε καλεί για δενδροφύτευση στον Υμηττό αυτή την Κυριακή 8 Μαΐου στις 11:30 το πρωί.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
MINI δενδροφύτευση 2022 Υμηττός

Η ελληνική αντιπροσωπεία της βρετανικής εταιρείας πραγματοποιεί τις περιβαλλοντικές της δράσεις σε όλη τη χώρα, με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον για όλους μας και χρειάζεται τη βοήθειά σου.

Διαβάστε επίσης: Το MINI John Cooper Works επιστρέφει στο 24ωρο του Nurburgring!

Έχοντας την We4all στο πλευρό της, η MINI δημιουργεί πνεύμονες πρασίνου σε όλη τη χώρα με μια σειρά από δράσεις δενδροφύτευσης σε περιοχές που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Σε τέτοιες ενέργειες φυσικά η εθελοντική συμμετοχή του κοινού είναι φυσικά εξαιρετικά σημαντική για την επιτυχή ολοκλήρωση των περιβαλλοντικών δράσεων.

Ελάτε κι εσείς αν το επιθυμείτε, να συμβάλλετε στην δράση της MINI, συμμετέχοντας εθελοντικά στη δενδροφύτευση που διοργανώνει σε συνεργασία με την We4all, στον Υμηττό αυτή την Κυριακή 8 Μαΐου στις 11:30 π.μ.

Για την ακριβή τοποθεσία της συνάντησης και της δενδροφύτευσης, ακολουθείστε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο για να δείτε τον χάρτη. Η MINI εκτός από σας θα καλωσορίσει φυσικά στη δράση και τους φίλους ή τους συγγενείς που θα φέρετε μαζί σας και μας συμβουλεύει να φοράμε αθλητικά παπούτσια ή παπούτσια πεζοπορίας.

Διαβάστε επίσης – BMW Group: Με πράσινη ενέργεια θα παράγονται οι ζάντες των Βαυαρών

Οι εθελοντές που θα συμμετέχουν δεν χρειάζεται να φέρουν τίποτα άλλο μαζί τους παρά μόνο την θέληση να δώσουν και αυτή μια ανάσα στο λεκανοπέδιο. Όλα θα τα αναλάβει η We4all και η ελληνική αντιπροσωπεία της MINI.

Η δήλωση συμμετοχής πραγματοποιείται με email στο Konstantinos.Diamantis@bmw.gr και μπορεί να γίνει μέχρι και τις 5 Μαΐου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.