ΜΙΝΙ Open Week: Όφελος έως και 3.000 ευρώ

H MINI Open Week είναι μία εβδομάδα προσφορών για περιορισμένο χρονικό διάστημα, στο οποίο τα αυτοκίνητα της μάρκας θα προσφέρονται με έκπτωση.

Βρείτε μας στο

Η MINI προσφέρει για περιορισμένο χρονικό διάστημα τα αυτοκίνητά της με νέα, χαμηλότερη τιμή και με όφελος που φτάνει έως και τα 3.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Η τιμή του MINI Plug-In Hybrid στην Ελλάδα 

Με κεντρικό μήνυμα «Restart your engine», η ΜΙΝΙ προσφέρει σημαντικό όφελος για ετοιμοπαράδοτα μοντέλα έως και τις 30 Μαΐου 2020 στο exclusive MINI Open Week που πραγματοποιείται στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων της, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και ασφαλείας.

Με προγραμματισμένο ραντεβού, οι φίλοι της μάρκας έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τις εκθέσεις ΜΙΝΙ, να δουν από κοντά όλα τα μοντέλα, να ενημερωθούν για τις μοναδικές προσφορές και να αποκτήσουν το δικό τους ΜΙΝΙ με όφελος έως και €3.000.

*Η προσφορά ισχύει για λίγες ημέρες και μόνο για ταξινομήσεις έως και τις 30 Ιουνίου του 2020.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr