Μυθικές βόλτες με Indian

Ο Θανάσης Χούντρας μας εξηγεί γιατί οι οργανωμένες εκδρομές με μοτοσυκλέτα είναι μία αξιοποίηση της μοναδικότητας της Ελλάδας.

Βρείτε μας στο

Η βαριά βιομηχανία της χώρας είναι χωρίς αμφιβολία ο τουρισμός. Κάθε δυνατή παραλλαγή αξιοποίησης της μοναδικότητας της Ελλάδας πρέπει ασφαλώς να ενισχύεται. Μία από αυτές τις εναλλακτικές είναι και οι οργανωμένες εκδρομές με μοτοσυκλέτα

Έχει κάποια παράδοξα η πατρίδα μας, θέματα που αποτελούν εξαίρεση και κανόνα ταυτόχρονα, εξαρτάται από ποια σκοπιά τα βλέπει κανείς.

Η Legendary Rides είναι όσο «αμερικανική» ακούγεται, ωστόσο πρόκειται για μια αμιγώς ελληνική πρωτοβουλία, σκέψη, ιδέα και εκτέλεση. Προσφέρει οργανωμένες εκδρομές με μοτοσυκλέτα ανά την Ελλάδα, προγραμματισμένες ή κατά παραγγελία. Ό,τι επιθυμεί κι αγαπά ο ενδιαφερόμενος.

Μέχρι εδώ δεν υπάρχει κάτι ξεχωριστό, καθώς είναι αρκετές εταιρείες που παρέχουν ανάλογες υπηρεσίες, με τόση επιτυχία μάλιστα που το θέμα Τουρισμός με Μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα να αποκτά σημαντική υπόσταση.

Η διαφορά με τα Legendary Rides του πολυδιάστατου Παύλου Εμμανουήλ έγκειται στο ότι είναι η μοναδική εταιρεία που έχει εξουσιοδότηση από το αμερικανικό εργοστάσιο να φέρει επισήμως και να χρησιμοποιεί τα σήματα της Indian για τα Rides της, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη!

Μοτοσυκλέτες πληθωρικές σε όλα τους, από την εμφάνιση, τη χλιδή και την άνεση μέχρι την ιστορία, τον εξοπλισμό και την οδηγική απόλαυση. Εκδρομές από τρεις έως εννέα ημέρες σε μικρά γκρουπ των 5-8 ατόμων, στη σέλα μιας Indian Chieftain, και όλα τα προβλήματα λυμένα. Καθαρή απόλαυση, ένα ταξίδι που μένει αξέχαστο τόσο για τον προορισμό όσο και για τη διαδρομή. Με συνοδό, όχημα υποστήριξης και σταθμούς σε ιστορικά ορόσημα και επίνεια που ταξιδεύουν τα όνειρα στα τεσσάρων αστέρων ξενοδοχεία που επιλέγονται.

Το κόστος ξεκινά από 190 ευρώ ανά ημέρα για την απλή ενοικίαση της μοτοσυκλέτας και φτάνει στα 3.950 ευρώ για τη μεγαλύτερη απόδραση των εννέα ημερών, με όλες τις παροχές. Οι άριστες κριτικές (100%) στο Tripadvisor δίνουν το στίγμα της «μυθικής βόλτας» (Legendary Rides) που εκτός των άλλων συνοδεύεται από την αγαπημένη μουσική μέσα από το ηχοσύστημα των 100 W που διαθέτουν οι μοτοσυκλέτες…

mm
Ο Θανάσης σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολήθηκε με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό της μοτοσυκλέτας επί 23 έτη, κέρδισε 3 πρωταθλήματα και δεκάδες νίκες, σημείωσε διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ είναι ο πρώτος Έλληνας που έλαβε μέρος στο υπερμαραθώνιο Rally Dakar. Από το 1997 ασχολείται με την Οδική Ασφάλεια και το 1998, ίδρυσε τη δική του Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης (Riding School). Παράλληλα, τα τελευταία 20 χρόνια πραγματοποιεί Σεμινάρια Οδικής Ασφάλειας σε όλη την επικράτεια, μέσα από ένα πρόγραμμα που έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας. Το 2012 δημιούργησε την Παιδική Ακαδημία, για παιδιά ηλικίας από 5 ετών. Από το 2017, είναι ο μοναδικός μέχρι στιγμής στην Ελλάδα, προπονητής μηχανοκίνητου αθλητισμού, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το "Riding School-Θανάσης Χούντρας" αποτελεί πρότυπο Κέντρου Οδικής Ασφάλειας στην Ελλάδα, με καθημερινή λειτουργία σε δικές του εγκαταστάσεις.

E-mail: tchountras@traction.gr