Νέα Alfa Romeo Giulietta: Οι τιμές της στην Ελλάδα

Η Alfa Romeo παρουσίασε στην 89η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης την ανανεωμένη έκδοση της Giuliettah που πλέον διατίθεται στην χώρα μας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η νέα ή για να ακριβολογούμε η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulietta (έκανε την εμφάνισή της στην τελευταία έκθεση της Γενεύης) ξεκινά την εμπορική της πορεία στην ελληνική αγορά και εκτός όλων των αλλαγών της έχει να επιδείξει και ένα ιδιαίτερα προνομιακό πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης, με μέγιστη διάρκεια εξόφλησης τα τέσσερα έτη. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Hανανεωμένη έκδοση της Alfa Romeo Giulietta, είναι διαθέσιμη σε πέντε εκδόσεις εξοπλισμού (βασική έκδοση και Super, Sport, Executive και Veloce) και τρεις κινητήρες, έναν βενζίνης και δύο πετρελαίου. Ο βενζινοκινητήρας είναι ο 1.4 ΤΒ απόδοσης 120 ίππων, ενώ η πετρελαιοκίνητη γκάμα απαρτίζεται από τον 1.6 JDTM-2 με 120 ίππους και τον 2.0 JDTM-2 με 170 ίππους.

Ο εξοπλισμός της είναι πλούσιος, καθώς από την βασική εξοπλιστική έκδοση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων φώτα ημέρας, πίσω φώτα LED, τέσσερα ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέφτες, κλιματισμό, σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 5,0 ιντσών, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια, αισθητήρα πίεσης ελαστικών, Hill Holder, ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης e-Q2, start/stop και πίσω αεροτομή.


Οι τιμές της ανανεωμένης Alfa Romeo Giulietta ξεκινούν από τα 17.450 ευρώ για την βασική βενζινοκίνητη έκδοση. Η έκδοση Super κοστίζει 18.950 ευρώ, ενώ η Sport και η Executive 20.450 ευρώ. Η βασική πετρελαιοκίνητη έκδοση με τους 120 ίππους ξεκινά από τα 19.250 ευρώ (οι Sport και Executive κοστίζουν 22.250 ευρώ), ενώ η κορυφαία πετρελαιοκίνητη έκδοση με τους 170 ίππους, διατίθεται αποκλειστικά στην έκδοση Super και κοστίζει 26.900 ευρώ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulietta μπορεί για πρώτη φορά να αποκτηθεί με άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, μέσω της FCA Bank. Η ελάχιστη προκαταβολή στα πλαίσια του άτοκου προγράμματος είναι 35%, ενώ η μέγιστη διάρκεια αποπληρωμής είναι 48 μήνες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]