Νέα Dacia Sandero, Sandero Stepway και Logan. Πότε έρχονται Ελλάδα

Αποκαλυπτήρια για τα νέα Dacia Sandero, Sandero Stepway και Logan. Πάμε να τα δούμε σε επίσημες εικόνες αλλά και να διαβάσουμε περισσότερα για αυτά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τα αποκαλυπτήρια των ολοκαίνουργιων Dacia Sandero, Sandero Stepway και Logan πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγο από τη Ρουμάνικη μάρκα, τα οποία αισίως μπαίνουν έτσι στην τρίτη γενιά τους.

Σύμφωνα με την ίδια τη μάρκα τα νέα μοντέλα παραμένουν πιστά στο… πνεύμα των προκατόχων τους και υπόσχονται εξαιρετική εκμετάλλευση χώρων στην καμπίνα, πρακτικότητα και χαμηλές τιμές.

Όπως φαίνεται και από αυτές τις πρώτες εικόνες και τα τρία μοντέλα έχουν να επιδείξουν εξολοκλήρου νέο σχεδιασμό. Το Dacia Sandero διαθέτει πιο αεροδυναμικό σχεδιασμό, κάτι που τονίζεται και από την εντονότερη κλίση της πίσω κολόνας, σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά, ενώ χαμηλότερη είναι και η γραμμή οροφής. Επίσης, τα φώτα είναι προφανώς νέα τόσο εμπρός όσο και πίσω. Οι αλλαγές έχουν περάσει και στο Sandero Stepway όπως είναι φυσικό, το οποίο έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

Από την άλλη, το Dacia Logan έχει και αυτό νέα εμφάνιση, πιο σύγχρονη, ενώ τον δυναμισμό του ενισχύει η μειωμένη επιφάνεια των τζαμιών περιμετρικά. Όπως και στα Sandero έτσι και στο Logan τα φώτα είναι ανασχεδιασμένα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα σχέδια ζαντών.

Η νέα γενιά των Dacia Sandero, Sandero Stepway και Logan, θα έρθει στην χώρα μας μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα μοντέλα της Dacia πάντως, θα πρέπει να περιμένουμε την 29η Σεπτεμβρίου, οπότε και θα γίνει η πλήρης αποκάλυψη των μοντέλων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr