Νέα έκδοση για τα Jeep Compass και Renegade – Οι τιμές τους στην Ελλάδα

Η νέα έκδοση μπορεί να συνδυαστεί τόσο με το ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης e-Hybrid, όσο και με το plug-in hybrid 4xe. Δείτε τι περιλαμβάνει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Jeep Compass

H Jeep προσθέτει στην γκάμα των εκδόσεων Renegade και Compass την έκδοση Altitude, μια επιλογή που ξεχωρίζει για το κορυφαίο value for money που προσφέρει. Είναι διαθέσιμη στην ήπια και Plug-in υβριδική έκδοση των δύο μοντέλων. Πάμε να την δούμε πιο αναλυτικά!

Δείτε επίσης: Στην Ελλάδα το βενζινοκίνητο Jeep Avenger – Η τιμή του και ο κινητήρας

Για το Renegade, η έκδοση Altitude διατίθεται με τον ήπια υβριδικό 48V e-Hybrid κινητήρα των 1,5 lt που αποδίδει 130 PS και με το σύστημα Plug-in Hybrid 4xe ισχύος 190 PS. Ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ πολλών άλλων στοιχείων σύστημα πλοήγησης, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, τεχνολογία LED στους εμπρός προβολείς, τα πίσω φώτα και τους προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, αυτόματη ενεργοποίηση των προβολέων, ηλεκτροχρωματικό εσωτερικό καθρέφτη, ζάντες αλουμινίου 17’’ και οθόνη αφής 8,4’’ για το σύστημα infotainment Uconnect Navi. Εκεί προβάλλεται και η εικόνα από την κάμερα οπισθοπορείας, που επίσης αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού. Παράλληλα, η οδήγηση υποστηρίζεται από πλήθος συστημάτων υποβοήθησης όπως προσαρμοζόμενο cruise control, προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης με αυτόματη πέδηση, αναγνώριση των σημάτων κυκλοφορίας και ενεργό σύστημα διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας.


Αντίστοιχα, στο Jeep Compass η έκδοση Altitude περιλαμβάνει στο βασικό εξοπλισμό όλα τα αυτονόητα για την κατηγορία στοιχεία και διατίθεται επίσης με δύο συστήματα κίνησης: Το ήπια υβριδικό 48V e-Hybrid των 130 PS και την ισχυρότερη έκδοση του Plug-in Hybrid 4xe που αποδίδει 240 PS. Αμφότερα πλαισιώνονται από ευρύ φάσμα συστημάτων ADAS και χαρακτηριστικά που καθιστούν την Altitude μια από τις κορυφαίες value for money προτάσεις της κατηγορίας.

Οθόνη αφής 10,1 ιντσών – Ψηφιακός πίνακας 10,25″
Αναλυτικότερα, η οθόνη αφής 10,1” για το σύστημα infotainment Uconnect δεσπόζει στο ταμπλό, έχοντας απόλυτα εργονομική τοποθέτηση και τη δυνατότητα smartphone mirroring. Σε συνδυασμό δε με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25’’, δίνουν στον οδηγό αναλυτική πληροφόρηση κατά τη διάρκεια της διαδρομής, χωρίς να αποσπάται η προσοχή του από το δρόμο.

Επιπλέον, τα full LED φώτα μαζί με τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων προσαρμοζόμενο cruise control, ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, αυτόματο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και ποδηλάτων καθώς και ανίχνευση κόπωσης οδηγού, διασφαλίζουν τις μετακινήσεις κάτω από όλες τις συνθήκες, ενώ οι ζάντες αλουμινίου 18’’ με διαμαντέ φινίρισμα βάζουν τη δική τους πινελιά στην υψηλή αισθητική του μοντέλου.

Όπως και όλες οι υπόλοιπες εκδόσεις εξοπλισμού των Jeep Renegade και Compass, οι Altitude συνοδεύονται από τις εκάστοτε τρέχουσες προωθητικές ενέργειες, ενώ κοινό παρονομαστή αποτελεί και η εγγύηση για τα μηχανικά μέρη που έχει διάρκεια για 4 χρόνια ή 160.000 km.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.