Νέα έκδοση για το best seller στα μικρά πόλης – Aσφαλέστερο από ποτέ

Νέα έκδοση για το ιταλικό μοντέλο που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα στην χώρα μας και όχι μόνο. H πιο ασφαλής του έκδοση που έχει παραχθεί ποτέ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Fiat Pandina

Η Fiat παρουσίασε την τελευταία εξέλιξη του Panda, ενός μοντέλου που έχει διαγράψει εντυπωσιακή πορεία 40 ετών και πάνω από 8 εκατ. πωλήσεων. Ονομάζεται Pandina και είναι το πιο ασφαλές και προηγμένο Panda που κατασκευάστηκε ποτέ, χάρη στα εξελιγμένα συστήματα ADAS και την αναβαθμισμένη ψηφιακή τεχνολογία που διαθέτει.

Δείτε επίσης: Best seller στα αυτοκίνητα πόλης – Tώρα με όφελος έως 1.500 ευρώ και 5 χρόνια εγγύηση

Πληθώρα συστημάτων ασφαλείας στον βασικό εξοπλισμό
Το Fiat Pandina εξοπλίζεται με πλήρες πακέτο υποβοήθησης (ADAS) που ανήκει στο βασικό εξοπλισμό και περιλαμβάνει ενεργό σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος και διατήρηση της λωρίδας κίνησης, μαζί με αναγνώριση κόπωσης του οδηγού και των οδικών σημάτων. Επιπρόσθετα οι πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος κάνουν την καθημερινότητα εύκολη, επικουρούμενοι από cruise control και αισθητήρα φώτων με αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων.


Σημαντικό μέρος της αναβαθμισμένης εμπειρίας που προσφέρει το Pandina αφορά στο εσωτερικό, όπου υπάρχει νέο σύστημα πολυμέσων και συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Android Auto. Τη μεγαλύτερη αισθητική διαφορά κάνει ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 7” που έχει τρία διαφορετικά layout, δίνοντας τη σκυτάλη στο ανασχεδιασμένο τιμόνι και την νέα οθόνη αφής 7” στο ταμπλό. Τα καθίσματα από την πλευρά τους έχουν νέες επενδύσεις από Seaqual Yarn, ένα είδος συνθετικού υφάσματος από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Παραμένοντας στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και των αναγκών της αγοράς, το Fiat Pandina συνεχίζει το θρύλο του αειθαλούς Panda, του μοναδικού τόσο μικρού 5θυρου και 5θέσιου μοντέλου που θα περιλαμβάνει η γκάμα της Stellantis. Η γραμμή συναρμολόγησης θα παραμείνει εντός του εργοστασίου Giambattista Vico στο Pomigliano d’ Arco της Ιταλίας για τα επόμενα χρόνια, και μάλιστα η παραγωγή θα αυξηθεί κατά 20% προκειμένου να καλύψει τη ζήτηση. Στη χώρα μας, η δυνατότητα παραγγελίας θα είναι ενεργή από το καλοκαίρι και οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.