Νέα έκδοση για το “Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς” – Από 23.990 ευρώ στην Ελλάδα

Νέα, πιο προσιτή έκδοση για το μοντέλο που το 2023 κατέκτησε τον τίτλο "Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς". Δείτε τι περιλαμβάνει ο εξοπλισμός του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Jeep Avenger

Το 2023, μία από τις πιο σημαντικές διακρίσεις για τον όμιλο Stellantis, ήταν η ανάδειξη του Jeep Avenger ως “Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς”. Αρχικά, η διάθεσή στην Ελλάδα ξεκίνησε με την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Πλέον, όμως, η γκάμα του είναι πλούσια και η τιμή ξεκινά από τα 23.990 ευρώ για την χειροκίνητη έκδοση. Πάμε να την γνωρίσουμε πιο αναλυτικά!

Δείτε επίσης: Δημοφιλές B-SUV τώρα με προκαταβολή 4.799 ευρώ και επιτόκιο 2,99%

Από 23.990 ευρώ με ισχύ 100 ίππων 
Η παραπάνω τιμή αφορά στο νέο επίπεδο εξοπλισμού Longitude σε συνδυασμό με τον 1.2Τ κινητήρα βενζίνης, ο οποίος αποδίδει 100 ίππους και συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Από την εισαγωγική έκδοση, δεν υπάρχουν “εκπτώσεις” στον εξοπλισμό, μιας και περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων οθόνη αφής 10,25” για το infotainment, υπηρεσίες Uconnect, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7”, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control, ζάντες αλουμινίου 16”, διατήρηση της λωρίδας κίνησης, αυτόνομο φρενάρισμα, αναγνώριση των οδικών σημάτων, αλλά και τα συστήματα Selec-Terrain και Hill Descent Control, ως σύμμαχο για τις διαδρομές εκτός ασφάλτου.


Ήπια υβριδική έκδοση, αυτόματο κιβώτιο και 26.490 ευρώ
Η δεύτερη προσθήκη για τον κάτοχο του τίτλου “Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς” για το 2023 έχει να κάνει με την έκδοση e-Hybrid, με 48V ήπια υβριδικό σύστημα και στάνταρ αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Σε αυτή την περίπτωση, η τιμή εκκίνησης ορίζεται στα 26.490 ευρώ.

Για το Avenger το λογότυπο e-Hybrid κρύβει κάτω από το καπό ένα μοτέρ με ήπιο υβριδικό σύστημα 48V. Με τους 100 ίππους και τα 205 Nm, το νέο Avenger e-Hybrid ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 10,9”, έχει τελική ταχύτητα 184 χλμ./ώρα και καταναλώνει κατά μέσο όρο 4,9-5,1 λτ./100 χλμ. σύμφωνα με το πρότυπο WLTP. Σημαντικό είναι επίσης ότι δεν επιβαρύνεται από τέλη κυκλοφορίας (111-114 γρ./χλμ CO2), οπότε μπορεί να κυκλοφορεί καθημερινά στο δακτύλιο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.