Νέα ηλεκτρικά οχήματα για το δήμο Νεμέας

H Νεμέα γίνεται ο πρώτος Δήμος στην Ελλάδα που προμηθεύεται αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης".

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Δήμος Νεμμέας Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Addax

Ειδικότερα ο δήμος Νεμέας παρέλαβε πρόσφατα δύο νέα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, ένα Nissan LEAF και ένα ελαφρύ φορτηγό του οίκου Addax, που εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Διαβάστε επίσης: Nissan: Επιχείρηση… “πράσινη μετάβαση” με δάνειο μαμούθ 1.400.000 ευρώ!

Το Addax θα χρησιμοποιηθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου Νεμέας ως όχημα πολλαπλών χρήσεων, που κινείται εύκολα σε απομακρυσμένους και στενούς δρόμους. Ενδεικτικά θα χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή απορριμμάτων, τη συντήρηση του πρασίνου, αλλά και για τις παραδόσεις αγαθών και υλικών.


Σύμφωνα με τα λόγια του Δημάρχου Νεμέας κ. Φρούσιου, “Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, πρέπει να προχωρήσουμε σε πράσινες και πιο αποτελεσματικές λύσεις για να προσφέρουμε ένα καλύτερο περιβάλλον για τις τοπικές και περιφερειακές κοινωνίες.”

Διαβάστε επίσης: Nissan e-4ORCE: Πώς λειτουργεί η ηλεκτρική 4κίνηση των Ιαπώνων

Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα ελαφρά φορτηγά ADDAX μπορούν να κινηθούν σχεδόν οπουδήποτε, έχοντας συγκριτικό πλεονέκτημα στις δύσκολες συνθήκες των πόλεων. Λειτουργικά και ανθεκτικά, μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία, σε σχέση με άλλα ηλεκτρικά οχήματα. Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα των φορτηγών Addax, είναι ότι μπορούν να κατασκευαστούν σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε επαγγελματία ή οργανισμού.

Επιπλέον, για εξειδικευμένες εργασίες, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., μπορεί να προμηθεύσει τους ενδιαφερόμενους αγοραστές (Δήμους – Περιφέρειες, Οργανισμούς) με οχήματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες τους, με διαστάσεις που τους επιτρέπει να περάσουν ακόμη και από στενούς δρόμους και σοκάκια, εκεί όπου τα παραδοσιακά φορτηγά δεν έχουν καμιά πιθανότητα πρόσβασης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.