Νέα κολόνια με άρωμα… καινουργίλα! (+video)

Για τους petrolheads που λατρεύουν τη μυρωδιά που αναδύει το εσωτερικό ενός ολοκαίνουριου αυτοκινήτου, υπάρχει πλέον στην αγορά και η ανάλογη κολώνια.

Βρείτε μας στο
Eau de New Car 2020

Η μυρωδιά που αναδύει το εσωτερικό ενός ολοκαίνουριου αυτοκινήτου έχει αδιαμφησβήτητα κάτι το ιδιαίτερο, πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με ένα πολυτελές μοντέλο. Αυτή τη μυρωδιά μπορείτε πλέον να την κάνετε δική σας με ένα νέο άρωμα που παρουσίασε η βρετανική ψηφιακή πλατφόρμα αγοράς αυτοκινήτου Auto Trader.

Το νέο άρωμα ονομάζεται Eau De New Car. Σίγουρα το όνομα του θα μπορούσε να είναι πιο ευφάνταστο, ωστόσο δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας περί τίνος πρόκειται.

Σύμφωνα με την εταιρία που το δημιούργησε, το άρωμα “συνδυάζει νότες δέρματος εξαιρετικής ποιότητας και κεριού από τα πιο premium μοντέλα”, που είναι αρκετές για να δημιουργήσουν την αίσθηση που έχει το εσωτερικό ενός νέου αυτοκινήτου.

Πίσω από το νέο άρωμα δεν υπάρχει μόνο το συναίσθημα αλλά και η έρευνα! Σύμφωνα με αυτή που πραγματοποίησε η Auto trader, ένας στους τέσσερις Βρετανούς έχει συνδέσει τη μυρωδιά ενός νέου αυτοκινήτου με την επαγγελματική επιτυχια και όχι μόνο.

Όπως και να έχει οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν σιγουρα κάποιο βαθμό επαγγελαμτικής επιτυχίας καθώς η τιμή του αρώματος ανέρχεται στη Μ. Βρετανία σχεδόν στα 193 ευρώ για το μπουκαλάκι των 50 ml.

Δείτε το διαφημιστικό σποτ που ετοίμασαν οι Βρετανοί για το άρωμα τους στο οποίο πρωταγωνιστεί και ο παρουσιαστής του Top Gear, Rory Reid.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr