Νέα Lancia Delta S4 Stradale… μόνο στα όνειρα!

Οι οπαδοί της Lancia Delta φαντασιώνονται επιστροφή και τα σχέδια του ανεξάρτητου σχεδιαστή Seabastiano Ciarcia ανοίγουν την όρεξη.

Βρείτε μας στο

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν πολλοί είναι οι οπαδοί της Lancia Delta που επιθυμούν διακαώς την επιστροφή της. Μάλιστα, στην Ιταλία ετοιμάζουν ήδη ένα νέο μοντέλο, το οποίο θα παραπέμπει σε αυτήν, χωρίς όμως την υποστήριξη της μάρκας (διαβάστε περισσότερα για το εγχείρημα αυτό εδώ).

Αυτή τη φορά όμως είναι τα σχέδια του ανεξάρτητου σχεδιαστή Seabastiano Ciarcia (με παρελθόν σε Fiat-Alfa Romeo και Rimac), ο οποίος τα δημοσίευσε στο instagram που αναζωπυρώνουν τα όνειρά μας για επιστροφή του μοντέλου. Στα ψηφιακά αυτά σχέδια, το αυτοκίνητο φαίνεται αρκετά φουτουριστικό αλλά και επιθετικό. Σίγουρα διατηρεί την αρχιτεκτονική του αμαξώματος της Lancia Delta 4S Stradale, από την οποία και έχει εμπνευστεί ο σχεδιαστής, αλλά είναι αρκετά πιο αιχμηρό και με στοιχεία που το διαφοροποιούν, αφού τόσο το εμπρός όσο και το πίσω μέρος δεν έχουν έντονες αναφορές στο παρελθόν του μοντέλου.

Όπως και να έχει μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ του σχεδιαστή στο Instagram και να στηρίξετε το έργο του. Μέχρι τότε ας ελπίσουμε πως η συγχώνευση του ομίλου PSA και του FCA θα φέρει νέα για τη Lancia, που θα περιλαμβάνουν και την Delta φυσικά. Σε κάθε περίπτωση θα σας κρατάμε ενήμερους.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr