Νέα οθόνη πληροφοριών για μοτοσικλέτες (+video)

Αξιοποιώντας την τεχνολογία optical bonding η νέα οθόνη της Continental για μοτοσικλέτες παρουσιάζει τις πληροφορίες πιο ξεκάθαρα από ποτέ και βρίσκεται ήδη στην παραγωγή.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Continental οθόνη μοτοσικλέτας

Ειδικά για τις μοτοσυκλέτες η χρήση οθονών για την παροχή πληροφοριών στα μάτια του αναβάτη είναι μερικές φορές μια όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία εξαιτίας των αντανακλάσεων αλλά και της έντασης του φωτός από το περιβάλλον και τον ήλιο.

Διαβάστε επίσης – Honda: Τέλος στα ατυχήματα με χρήση τεχνητής νοημοσύνης

Λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει η νέα οθόνη Sports+ από τη σειρά MultiViu της Continenal, η οποία αξιοποιεί την τεχνολογία optical bonding εξαλείφει ο μικρό κενό αέρα μεταξύ της προστατευτικής οθόνης και του TFT πάνελ και μαζί με αυτό τις έντονες αντανακλάσεις. Παράλληλα αυτή η τεχνολογία αυξάνει σημαντικά την ευκρίνεια και έτσι ο αναβάτης χρειάζεται λιγότερο χρόνο για να πάρει τις πληροφορίες που χρειάζεται.

Η νέα οθόνη της γερμανικής εταιρείας που τοποθετείται ήδη στα νέα KTM 1290 Super Adventure S και 1290 Super Duke R δίνει επίσης τη δυνατότητα σε ένα κατασκευαστή να την τοποθετήσει κάθετα ή οριζόντια στη μοτοσυκλέτα, ενώ είναι διαθέσιμη σε διαστάσεις με διαγώνιο στις πέντε ή επτά ίντσες.

Η ανάλυση της είναι 800×480 pixels και για τις δύο διαθέσιμες διαστάσεις, η φωτεινότητα της φτάνει στα 1.000 cd/m², ενώ ο λόγος αντίθεσης φτάνει στο εντυπωσιακό 1.000:1, ενώ φέρει και ειδική επίστρωση που μειώνει σημαντικά τα δακτυλικά αποτυπώματα.

Cybex Video: Το παιδικό κάθισμα με αερόσακο που κάνει τη διαφορά

Το τελευταίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο γιατί, εκτός από τα διαμορφώσιμα γραφικά σύμφωνα με τις εκάστοτε επιθυμίες η Continental έχει εξελίξει και έκδοση αφής, φέρνοντας έτσι τις touch screens ακόμη πιο κοντά στους δύο τροχούς, με την οθόνη να φέρει φυσικά και αδιαβροχοποίηση (IP67). “Συνοδεύεται”, ΄τέλος, και από την δική της “ανοιχτή” για περαιτέρω εξέλιξη εφαρμογή και bluetooth ώστε να επιτρέπει τη σύνδεση με κινητό και την αξιοποίηση των λειτουργιών του.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.