Νέα σεζόν, νέα ονομασία, νέα χρώματα για την Haas

Η πρώτη παρουσίαση ενόψει της νέας σεζόν είναι γεγονός, με τη Haas να αποκαλύπτει τα χρώματα που θα έχουν τα μονοθέσιά της το 2019

Βρείτε μας στο

Η συμφωνία με την εταιρεία ενεργειακών ποτών Rich Energy, η οποία μάλιστα γίνεται και χορηγός ονομασίας της ομάδας που πλέον λέγεται “Rich Energy Haas F1 Team“, ήταν λογικό να φέρει ριζικές αλλαγές στα χρώματα της ομάδας.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Royal Automobile Club του Λονδίνου, οι πιλότοι της ομάδας για το 2019, Romain Grosjean και Kevin Magnussen, παρουσίασαν το νέο, μαύρο και χρυσό, χρωματισμό της Haas, που είναι ίδιος με εκείνον της Rich Energy.

Καθώς το νέο μονοθέσιο της ομάδας, με τον κωδικό VF-19 δεν έχει παρουσιαστεί ακόμη επισήμως, για την στατική παρουσίαση των νέων χρωμάτων χρησιμοποιήθηκε η έκδοση του 2018. Όμως, η Haas έδωσε στη δημοσιότητα σε ψηφιακή μορφή εικόνες του νέου μονοθέσιου, ώστε να έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα της νέας εμφάνισης.

Ο επικεφαλής της Haas, Guenther Steiner δήλωσε: “Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να προοδεύουμε ως ομάδα και αυτή η σεζόν δεν είναι διαφορετική. Η συνεργασία μας με την Rich Energy αποτελεί ακόμη ένα θετικό παράδειγμα της προόδου μας ως οργανισμός. Είμαστε ευχαριστημένοι με τα χρώματα του VF-19, τα καλωσορίζουμε στην αξιόλογη ομάδα συνεργατών με τους οποίους αντιμετωπίζουμε τη Formula 1 ως μια παγκόσμια πλατφόρμα marketing. Αν και το 2018 αποτέλεσε την καλύτερη χρονιά για εμάς ως τώρα, μας έδειξε, σε κάποιες περιπτώσεις απότομα, ότι μπορούμε να βελτιωθούμε σε πολλά ακόμη σημεία ως ομάδα. Στην πίστα, η πίεση για επιδόσεις ξεκίνησε νωρίς με το VF-19, ενώ επόμενο βήμα μας θα είναι να πάμε στην Ισπανία και να χρησιμοποιήσουμε το χρόνο μας σωστά, ώστε να προετοιμαστούμε για την Αυστραλία.

Ο CEO της Rich Energy, William Storey, πρόσθεσε: “Προφανώς είμαι ενθουσιασμένος που τελικά βλέπω τα χρώματα της Energy και το λογότυπο του ελαφιού στη Formula 1 με την ομάδα της Haas. Η συνεργασία με την ομάδα έχει ήδη βελτιώσει το προφίλ της μάρκας μας, ενώ η αποκάλυψη των χρωμάτων μας ανεβάζει σε άλλο επίπεδο. Είναι φανταστικό να βλέπουμε την VF-19 βαμμένη σε μαύρο και χρυσό, με τους Romain Grosjean και Kevin Magnussen να έχουν ντυθεί αντίστοιχα. Είχαμε στενή συνεργασία με τη Haas F1 Team ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα παρουσιαστεί μια δυνατή εμφάνιση, για την οποία θα είμαστε περήφανοι όταν θα αγωνιζόμαστε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.

Υπενθυμίζεται, πως η Αμερικανική ομάδα που έλαβε μέρος για πρώτη φορά στο θεσμό το 2016, είχε την καλύτερη σεζόν της πορείας της το 2018, τερματίζοντας στην 5η θέση του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών.

mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: ndouzinas@traction.gr