Νέα σημαντική διάκριση για το επαγγελματικό Fiat Ducato

Για 15η σερί χρονιά, το επαγγελματικό Fiat Ducato πήρε το βραβείο "Best Motorhome Base Vehicle 2023", ως η καλύτερη "βάση" για αυτοκινούμενο τροχόσπιτο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Fiat Ducato βραβείο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο βραβείο 2023

Το επαγγελματικό Fiat Ducato έχει αποδείξει την αξία του επί ευρωπαϊκού εδάφους σε μια σειρά από τομείς στους οποίους περιλαμβάνονται και τα ταξίδια αναψυχής αφού το μοντέλο της ιταλικής εταιρείας αποτελεί μια πολύ δημοφιλή βάση για αυτοκινούμενα τροχόσπιτα.

Διαβάστε επίσης: Πρωταθλητές της ελληνικής αγοράς τα επαγγελματικά της

Το παραπάνω επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά με την κατάκτηση για 15η συνεχόμενη χρονιά του τίτλου “Best Motorhome Base Vehicle” από τους αναγνώστες του εξειδικευμένου στο χώρο Γερμανικού περιοδικού “Promobil”.


Σύμφωνα με την Fiat το επαγγελματικό Ducato είναι η αγαπημένη επιλογή των σημαντικότερων κατασκευαστών αυτοκινούμενων τροχόσπιτων στην Ευρώπη, μια πολύ σημαντική αγορά για την Fiat Professional η οποία λαμβάνει σοβαρά υπόψη της τις ανάγκες αυτής της ιδιαίτερης κατηγορίας σε επίπεδο σχεδίασης των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Διαβάστε επίσης: Μαγικός ήχος στα ηλεκτρικά Fiat 500 με την “υπογραφή” του Andrea Bocelli

Η νέα γενιά του επαγγελματικού της Fiat “προσφέρεται” ως μια στιβαρή βάση, με οδική συμπεριφορά και ασφάλεια αντίστοιχη με επιβατικά μοντέλα, σύμφωνα με τους Ιταλούς και πολλαπλές δυνατότητες επιλογών στη διαμόρφωση του αμαξώματος και του εξοπλισμού. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το Ducato είναι το μοναδικό ελαφρύ επαγγελματικό όχημα που έχει αποσπάσει τη μέγιστη διάκριση, “Platinum”, στις δοκιμές ασφάλειας του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP.

Σήμερα, περισσότερα από 700.000 αυτοκινούμενα τροχόσπιτα που βασίζονται στο Fiat Professional Ducato ταξιδεύουν επί ευρωπαϊκού εδάφους, με την ιταλική εταιρεία να προσφέρει τεχνική υποστήριξη για αυτή την ειδική κατηγορία οχημάτων σε 51 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Το επαγγελματικό Ducato αποτελεί ένα παγκόσμιο μοντέλο της Fiat και είναι διαθέσιμο σε επαγγελματίες σε περισσότερες από 80 χώρες. Η παραγωγή του συνεχίζεται ανελλιπώς από τη δημιουργία της πρώτης γενιάς, το 1981, στο εργοστάσιο Atessa του ομίλου Stellantis στην Ιταλία.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.