Νέα συλλεκτική Vespa “140th of Piaggio”

H Piaggio συμπληρώνει φέτος 140 χρόνια ζωής και για να τιμήσει την περίσταση η Vespa παρουσίασε τη συλλεκτική έκδοση "140th of Piaggio" της Gtv, σε πολύ περιορισμένο αριθμό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Vespa 140th of Piaggio νέα έκδοση 2024

Η Piaggio, που ιδρύθηκε το 1884, γίνεται 140 ετών και η Vespa γιορτάζει αυτά τα γενέθλια με μια ειδική έκδοση, την πιο αποκλειστική έως τώρα σύμφωνα με τους Ιταλούς στην ιστορία του διασημότερου scooter στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης – Aprilia: Νέες “νικηφόρες” εκδόσεις για RSV4 και Tuono (+τιμές)

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους, καθώς θα παραχθεί στον περιορισμένο αριθμό των 140 μονάδων. Η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη μόνο για τέσσερις ημέρες, που θα συμπίπτουν με το Vespa World Days 2024 rally, το οποίο από τις 18 έως τις 21 Απριλίου και θα συγκεντρώσει στην Pontedera χιλιάδες Vespisti, καθώς και εθνικά Vespa Club από 66 χώρες.


Μάλιστα, τις ημέρες της μεγάλης γιορτής, η Vespa 140th of Piaggio, μπορεί να παραγγελθεί μέσω του διαδικτύου ή αυτοπροσώπως στο “Vespa Village”, στην καρδιά των Vespa World Days 2024 που θα πραγματοποιηθούν στην Pontedera.

Διαβάστε επίσης: Αποκτήστε μοντέλα της Peugeot Motocycles άτοκα

Η ειδική έκδοση χαρακτηρίζεται από το μπλε και το γαλάζιο σε λευκό αμάξωμα, τα θεσμικά χρώματα του Ομίλου Piaggio, τα οποία αλληλεπιδρούν με τα κλασικά γραφικά και το νέο μονόγραμμα Vespa, καθώς και το εορταστικό λογότυπο των 140 χρόνων. Αυτά τα χρώματα ενισχύουν επίσης την κλασική “γραβάτα” στη μπροστινή ποδιά, το χαρακτηριστικό στοιχείο κάθε Vespa, σχεδιασμένη με τριπλούς αεραγωγούς και στις δύο πλευρές και κεντρικές γρίλιες. Το μπροστινό φέρινγκ θυμίζει επίσης το σπορ πνεύμα που εμπνέει τη Gtv.

Η φαρδιά και άνετη σέλα είναι μπλε, με διπλές ραφές στο ίδιο χρώμα και χαρακτηρίζεται από την αδιαμφισβήτητη εμφάνιση μονόσελου. Ένα ακόμη στοιχείο στην κομψή σπορ ψυχή της Vespa, το πίσω κάλυμμα της σέλα περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

Οι ζάντες, μπλε με γαλάζιες λεπτομέρειες, είναι επίσης ειδικές για αυτό το μοντέλο. Η αισθητική της νέας Vespa 140th of Piaggio ολοκληρώνεται από το μαύρο φινίρισμα στο περιμετρικό προφίλ του αμαξώματος, τους καθρέφτες, την εξάτμιση και τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη.

Παράλληλα, κάθε συλλεκτική Vespa φέρει μία αριθμημένη εορταστική πλακέτα που βρίσκεται στο εσωτερικό της ποδιάς και φέρει επίσης το λογότυπο των 140 ετών.

Η νέα Vespa 140th of Piaggio φέρει τον μονοκύλινδρο κινητήρα 300 hpe (High Performance Engine), 4-βάλβιδο, υγρόψυκτο με ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου. Η ισχύς φτάνει τους 23,8 HP ίππους και αυτό τον καθιστά τον ισχυρότερο που έχει τοποθετηθεί σε Vespa.

Τo σύστημα φωτισμού είναι full LED, συμπεριλαμβανομένου του χαρακτηριστικού χαμηλού προβολέα, ενώ ο πίνακας οργάνων διατηρεί το κομψό στρογγυλό σχήμα, αλλά είναι πλέον εξ ολοκλήρου ψηφιακός, μια λύση που επιτρέπει στον αναβάτη να επωφεληθεί από τις δυνατότητες που παρέχει το σύστημα συνδεσιμότητας Vespa MIA, διαθέσιμο ως αξεσουάρ.

Η ευκολία και η πρακτικότητα αναδεικνύονται με την εισαγωγή του keyless συστήματος, το οποίο επιτρέπει την ενεργοποίηση της ανάφλεξης χωρίς τη χρήση του παραδοσιακού κλειδιού. Στον τομέα της ασφαλείας, περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό ο ηλεκτρονικός έλεγχος πρόσφυσης ASR και το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος πέδησης ABS.

Η Vespa 140th of Piaggio μπορεί να εξοπλιστεί με μια σειρά από εξαιρετικά κομψά αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης δερμάτινης τσάντας υψηλής ποιότητας με ανάγλυφο λογότυπο Vespa στο πίσω μέρος και λείες δερμάτινες ενισχύσεις στο κάτω μέρος και στις χειρολαβές που επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή προσαρμογή στη σχάρα αποσκευών.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.