Νέα Triumph Trident, η Τρίαινα επιστρέφει

Το όνομα Trident επιστρέφει στη γκάμα της βρετανικής εταιρίας είκοσι και πλέον χρόνια μετά, με μια 3κύλινδρη ολοκαίνουρια μοτοσυκλέτα.

Βρείτε μας στο
Triumph Trident 2020

Έπειτα από την αναγέννηση της στις αρχές τις 10ετίας του ’90, η Triumph είναι η εταιρία που έχει συνδέσει το όνομα της με τους 3κύλινδρος κινητήρες περισσότερο από κάθε άλλη.Ένα από τα πρώτα μοντέλα που είδαν τότε το φως της παραγωγής ήταν η Trident η οποία έμεινε στην παραγωγή για 8 χρόνια, έως και το 1998. Τώρα η Triumph επαναφέρει στη γκάμα της ένα επιτυχημένο εμπορικό όνομα με τη νέα Trident να κινείται περίπου στην ίδια λογική και να προσφέρει στον αναβάτη μια γυμνή μοτοσυκλέτα “για όλες τις δουλειές”.

Η βρετανική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα της φωτογραφίες που βλέπετε στις οθόνες σας ανακοινώνοντας παράλληλα πως το νέο μοντέλο της βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών του με τη διάθεση του στο κοινό να ξεκινά από την Άνοιξη του ερχόμενου έτους. Αυτό σημαίνει πως το καμουφλάζ που βλέπουμε στις φωτογραφίες θα “πέσει” από την νέα Triumph Trident σύντομα και σίγουρα πριν από το τέλος του 2020.

Η νέα Trident σύμφωνα και με τα λεγόμενα των Βρετανών υπόσχεται πλούσια απόδοση από τον κινητήρα της, κορυφαία τεχνολογία για την κατηγορία των μεσαίων γυμνών αλλά και ενδιαφέρουσα συμπεριφορά στο δρόμο. Κάνουν λόγο επίσης για ανταγωνιστική τιμή αγοράς με στόχο προφανώς να τραβήξουν περισσότερο κόσμο κοντά τους.

Για τη νέα Trident χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια εξέλιξης με τη μοτοσυκλέτα να αποτελεί εξολοκλήρου δημιουργία των Βρετανών. Λεπτομέρειες θα γνωρίζουμε κατά το επίσημο ντεμπούτο της μοτοσυκλέτας.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr