Νέα βράβευση για τη Θεοχαράκης Α.Ε. στην Ευρώπη

Με νέο βραβείο διακρίθηκε η Θεοχαράκης Α.Ε. από την εταιρεία γεωργικών μηχανημάτων SAME & Deutz-Fahr σε συνάντηση αντιπροσώπων στην Ιταλία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ειδικότερα, η SAME & Deutz-Fahr διοργάνωσε συνάντηση Αντιπροσώπων Νοτιοανατολικής Ευρώπης στην Κατάνια Ιταλίας από 22 μέχρι 24 Απριλίου η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

Διαβάστε επίσης – SAME Frutteto: Ένα τρακτέρ για… άλλον πλανήτη!

Η SAME & Deutz-Fahr παρουσίασε τα αποτελέσματα του 2023, ανέλυσε λεπτομερώς την κατάσταση της αγοράς, ενώ παρουσίασε την εμπορική πολιτική της καθώς επίσης και τα νέα τρακτέρ όπως και τις νέες υπηρεσίες που ετοιμάζει για το άμεσο μέλλον.


Στο τιμητικό μέρος τη συνάντησης, η Θεοχαράκης Α.Ε. βραβεύθηκε για τις καλύτερες πωλήσεις των τρακτέρ SAME για το 2023. Επιπλέον, η SDF βράβευσε την Εταιρεία ΝΙΚ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. για τα 100 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά.

Διαβάστε επίσης – Nissan: Τα νέα πρωτότυπα από το σαλόνι του Πεκίνου

Τα γεωργικά μηχανήματα των SAME & Deutz-Fahr κατασκευάζονται για να αποδίδουν αλλά και για να αντέχουν. Προσφέρουν την μέγιστη δυνατή ευελιξία με υψηλές παραγωγικές δυνατότητες που καλύπτουν στο έπακρο τις μεγάλες και μεσαίες γεωργικές εκμεταλλεύσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα τρακτέρ της εταιρείας μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Θεοχαράκης Α.Ε. όπως και στο δίκτυο των επίσημων συνεργατών SAME & Deutz-Fahr ανά την Ελλάδα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.