Νέα βραβεία για τα Nissan Ariya και Pathfinder

Βραβεία απέσπασαν το αμιγώς ηλεκτρικό Ariya και το Pathfinder Rock Creek στο Σαλόνι Αυτοκινήτου που πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan νέα βραβεία αυτοκινήτου 2022

Συγκεκριμένα το ολοκαίνουργιο Nissan Ariya ανακηρύχθηκε Sobre Ruedas Vehicle of the Year, ενώ το Pathfinder Rock Creek αναδείχθηκε το Sobre Ruedas Best SUV.

Διαβάστε επίσης – Nssan: Νέο ορόσημο παραγωγής στις Η.Π.Α.

Για σχεδόν δύο δεκαετίες, ο θεσμός του Sobre Ruedas βραβεύει οχήματα σε 12 κατηγορίες. Μια ομάδα δημοσιογράφων, πολύ γνωστών στην αυτοκινητοβιομηχανία και την Ισπανόφωνη κοινότητα, υποστηρίζει τη συντακτική επιτροπή του Sobre Ruedas με τις αποφάσεις για την απονομή των βραβείων.


 

Το Ariya, το νέο ηλεκτρικό crossover της Nissan, συνεχίζει τη δέσμευση της εταιρείας στην κατεύθυνση για την προσφορά προσβάσιμης ηλεκτρικής κινητικότητας στην αγορά. Το Ariya συνδυάζει την πιο πρόσφατη τεχνολογία της ιαπωνικής εταιρείας με σχεδιασμό αιχμής, προσφέροντας επιδόσεις και εξοπλισμό με υψηλό επίπεδο τεχνολογίας και ποιότητας.

Διαβάστε επίσης – Nissan Townstar: Έναρξη παραγωγής στην Ευρώπη (+τιμή στην Ελλάδα)

“Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το Ariya θα έχει απόλυτη επιτυχία στην ήδη ανταγωνιστική κατηγορία των ηλεκτρικών οχημάτων”, δήλωσε ο Jaime Florez, διευθυντής του Sobre Ruedas. “Δεν είναι μόνο καινοτόμο από τεχνολογική άποψη, αλλά και πολύ ελκυστικό και εκλεπτυσμένο, μέσα και έξω.”, συμπλήρωση ο Florez.

Μαζί με το Nissan Ariya και το Pathfinder Rock Creek, το ανανεωμένο Nissan Versa του 2023 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Μαϊάμι. Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Μαϊάμι πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο του Μαϊάμι Μπιτς και ολοκληρώνεται τις 23 Οκτωβρίου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.