Νέες επιδοτήσεις καυσίμων από τον Νοέμβριο. Αναλυτικά τα ποσά!

Fuel Pass "μέρος 3ο"... αλλά και επιδότηση στην αντλία για το πετρέλαιο. Δείτε τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με επερχόμενες επιδοτήσεις καυσίμων!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
επιδότηση καυσίμων

Στην προσπάθειά της να καταπολεμήσει την ακρίβεια στα καύσιμα, η κυβέρνηση φαίνεται ότι σχεδιάζει τα νέα μέτρα επιδότησης καυσίμων που αναμένεται να “τρέξουν” μέσα στον Νοέμβριο. Όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει νέο Fuel Pass 3, αλλά και μία επιδότηση στην αντλία για το πετρέλαιο κίνησης.

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι αφορμή για νέα “βοηθήματα” αποτέλεσε η αυξημένη ροή εσόδων, περίπου στα 500 εκατ. ευρώ,  που “λύνει” τα χέρια της κυβέρνησης για ένα σχέδιο επιδότησης τριών μηνών. Επιπλέον, το γεγονός ότι οι τιμές στα καύσιμα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Έτσι, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ένα Fuel Pass 3, με την επικρατέστερη εφαρμογή του μέτρου να “κλειδώνει” για τις αρχές Νοεμβρίου. Τα ποσά αναμένεται να είναι 65-85 ευρώ για τα αυτοκίνητα και 45-55 ευρώ για μοτοσυκλέτες. Εννοείται ότι θα υπάρχει μπόνους των 15 ευρώ για όσους χρησιμοποιήσουν “ψηφιακό πορτοφόλι”, ενώ τα εισοδηματικά κριτήρια θα είναι ίδια με το Fuel Pass 2. Αυτό σημαίνει ότι όριο είναι τα 30.000 ευρώ, με προσαύξηση 3.000 ευρώ για κάθε τέκνο.

Όσο για την επιδότηση του πετρελαίου κίνησης στην αντλία, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, φαίνεται πως το ποσό “κλειδώνει” στα 15 λεπτά ανά λίτρο. Αναμένουμε τις επίσημες πληροφορίες, όταν δημοσιευθεί το σχετικό Φ.Ε.Κ.

Πηγή: star.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.