Νεκροφόρα Tesla: Για το τελευταίο ταξίδι…

Πολλοί θέλουν κάτι ξεχωριστό για το τελευταίο τους ταξίδι και αυτό το Tesla μάλλον τους το προσφέρει και με το παραπάνω. Τι λέτε;

Βρείτε μας στο


Ποιος θα το περίμενε ότι θα βλέπαμε Tesla και σε νεκροφόρα. Και όμως ένας Νορβηγός, ιδιοκτήτης εταιρείας μετατροπής αυτοκινήτων σε νεκροφόρες, ο κύριος Jan Erik, έχει μετατρέψει μοντέλα Tesla σε νεκροφόρα και μάλιστα λέει πως υπάρχουν συνολικά τέσσερις νεκροφόρες σε όλο τον κόσμο με το σήμα της συγκεκριμένης μάρκας. Κάτι θα ξέρει, καθώς όπως λέει από τα χέρια του έχουν περάσει όλες για να γίνουν.

Οι τρεις από αυτές χρησιμοποιούνται ήδη, η μία στο Όσλο, η άλλη στο Trondelag και η άλλη κανείς δεν ξέρει που, ενώ η τέταρτη είναι η εικονιζόμενη.

Βασισμένη σε Tesla Model S του 2018, η συγκεκριμένη νεκροφόρα έχει μόλις 1.000 χλμ. και έχει μεταποιηθεί πλήρως και τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας, ενώ το εσωτερικό της είναι πολυτελέστατο. Μάλιστα, προκειμένου να αυξηθεί το μήκος της ώστε να χωράει φέρετρο, χρειάστηκε να κοπεί το αυτοκίνητο στη μέση και να ενωθεί εκ νέου.

Το αυτοκίνητο… η νεκροφόρα καλύτερα, πωλείται μάλιστα και έχει τιμολογηθεί στα 200.000 ευρώ περίπου ή 1.999.000 κορώνες Νορβηγίας. Αν έχετε γραφείο κηδειών και διαθέτετε και τα χρήματα, μην κάνετε όρεξη… Θα διατεθεί σε αγοραστή στην αγορά της Νορβηγίας αποκλειστικά, αφού η συγκεκριμένη νεκροφόρα έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να καλύπτει τις εκεί προδιαγραφές.

ΠΗΓΗ

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr