Νέο χρώμα για το MINI Cooper S Resolute Edition

Στην διαθέσιμη χρωματική παλέτα της Resolute Edition του MINI Cooper S προστίθεται άλλος ένας τόνος που προσδίδει αύρα μυστηρίου στην νεοκλασική άποψη του αυτοκινήτου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
MINI Cooper S

Το MINI Cooper S είναι η έκδοση που αποκρυσταλλώνει την φιλοσοφία MINI όσο καμία άλλη. Compact σχεδίαση, συνδυασμός δυναμικών και κλασικών στοιχείων στη σχεδίαση αλλά και λεπτομέρειες που αναδεικνύουν μια sport πλευρά, επικαιροποιούν στο σήμερα τις κλασικές αξίες του παρελθόντος.

Εμφατικά σε όλα τα ανωτέρω λειτουργεί η ειδική έκδοση Resolute Edition που προσθέτει μπρονζέ αποχρώσεις στα χαρακτηριστικά στοιχεία των MINI, όπως τα πλαίσια των προβολέων και των πίσω φανών καθώς και στην μάσκα. Επιπρόσθετα, στην ίδια απόχρωση, οι δυο art deco ρίγες που διατρέχουν παράλληλα το καπό κατά τον διαμήκη άξονα, προσδίδουν μια μοναδική ταυτότητα που ξεχωρίζει.

Η οροφή καθώς και τα καλύμματα των καθρεπτών διατίθενται προαιρετικά σε μαύρο, στην νέα απόχρωση Enigmatic Black ή και σε λευκό (Pepper White), δίνοντας έτσι την δυνατότητα για μια περαιτέρω αισθητική διαφοροποίηση με προσωπικό τόνο.

Αντίστοιχα premium είναι η εικόνα και στο εσωτερικό της Resolute Edition του MINI Cooper S. Η ανθρακί επένδυση της οροφής συμπλέει με τους τόνους του αμαξώματος, ενώ ευχάριστη στο μάτι είναι η διχρωμία κρεμ και μαύρου στα καθίσματα. Δερμάτινη Nappa επένδυση στο τιμόνι, αλλά και προαιρετικό πακέτο φωτισμού, που μέσω LED στοχευμένης δέσμης δημιουργεί μια ατμοσφαιρική αίσθηση στο εσωτερικό. Επιπρόσθετα το Ambient Light, περιλαμβάνει στρογγυλό πλαίσιο χαραγμένο με λέιζερ για το κεντρικό όργανο, φωτεινές λωρίδες στις πόρτες και την περιοχή του cockpit, αλλά και φωτιζόμενες χειρολαβές θυρών και κατώφλια θυρών.

Το MINI Cooper S Resolute Edition, φέρει έναν τετρακύλινδρο, TwinPower Turbo κινητήρα χωρητικότητας δύο λίτρων, με μέγιστη ισχύ 178 ίππων και μέγιστη ροπή 280 Nm. Οι επίσημες εργοστασιακές επιδόσεις είναι τα 6,8 δευτερόλεπτα για επιτάχυνση από στάση, με την τελική ταχύτητα να ανακοινώνεται στα 235 χλμ./ώρα. Η ισχύς διαχειρίζεται από ένα standard, χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή προαιρετικά, από ένα 7-τάχυτο Steptronic διπλού συμπλέκτη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.