Νέο Fiat Tipo Station Wagon Diesel με τιμή κάτω από τα 15.000 ευρώ

Νέα προσφορά ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Fiat για το Tipo Station Wagon με την τιμή του να είναι πλέον εξαιρετικά ελκυστική!

Βρείτε μας στο

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Fiat ανακοίνωσε Family Bonus για το Fiat Tipo Station Wagon Diesel. Συγκεκριμένα, για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, η Fiat προσφέρει την πλέον πρακτική έκδοση του Tipo, με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, χωρίς τέλη κυκλοφορίας και με τιμή 14.850 ευρώ (έκπτωση που ξεπερνά τα 2.000 ευρώ).

Ο χώρος αποσκευών του Fiat Tipo Station Wagon θυμίζουμε πως είναι στα 550 λίτρα, ενώ σε περίπτωση αναδίπλωσης των πίσω καθισμάτων η χωρητικότητα ξεπερνά με άνεση το 1 κυβικό μέτρο!

Οι κορυφαίοι διαθέσιμοι χώροι, σε συνδυασμό με τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας συνθέτουν μια ολοκληρωμένη πρόταση. Αν σε αυτά προσθέσουμε και τον πετρελαιοκινητήρα MultiJet 95 ίππων και 200 Nm ροπής, τότε έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο, αυτό του χαμηλού κόστους καυσίμου αλλά και των μηδενικών τελών κυκλοφορίας.

Τέλος, να θυμίσουμε πως και το Fiat Tipo Station Wagon συνοδεύεται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.