Νέο Hyundai Santa Fe: Πότε έρχεται Ελλάδα;

Η Hyundai παρουσίασε το νέο Santa Fe και τις προθέσεις του... μέσα από την πρώτη επίσημη φωτογραφία teaser. Ας το γνωρίσουμε!

Βρείτε μας στο

Η Hyundai έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη teaser εικόνα του νέου Santa Fe. Η τελευταία γενιά της ναυαρχίδας των SUV της κορεάτικης μάρκας, όπως φαίνεται τουλάχιστον από το εμπρός μέρος θα διαθέτει επιβλητική και επιθετική εξωτερική σχεδίαση. Μάλιστα η Hyundai κάνει λόγο και για ανανεωμένο εσωτερικό παρέχοντας εξαιρετική πολυτέλεια και άνεση.

Από αυτή την πρώτη, όχι και τόσο αποκαλυπτική εικόνα βλέπουμε πολλά νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, όπως o συνδυασμός της εμπρός μάσκας με τα φώτα ημέρας (DRL), που αποτελούν μέρος της νέας σχεδιαστικής ενοποιημένης αρχιτεκτονικής φιλοσοφίας της εταιρείας.

Η μεγάλη μάσκα δίνει στο νέο Santa Fe έναν τολμηρό και έντονο χαρακτήρα, ενώ ο σχεδιασμός «Τ» στα φώτα το καθιστά ξεχωριστό. Σύμφωνα με την Hyundai, μεταξύ άλλων βελτιώσεων, το νέο Santa Fe για πρώτη φορά θα παρουσιάσει μια νέα σειρά εξηλεκτρισμένων συστημάτων κίνησης, συμπεριλαμβανομένων πλήρως υβριδικών και plug-in υβριδικών επιλογών.

Επιπλέον, το νέο Santa Fe θα είναι το πρώτο μοντέλο της Hyundai στην Ευρώπη και το πρώτο Hyundai SUV παγκοσμίως, που θα βασίζεται στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα οχημάτων τρίτης γενιάς της. Η νέα πλατφόρμα επιτρέπει σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση, την ασφάλεια και την άνεση του χειρισμού καθώς και στην ενσωμάτωση ηλεκτροκίνησης, όπως διατείνεται η ίδια η μάρκα.

Όσον αφορά την άφιξή του στην χώρα μας, η διάθεση του νέου Santa Fe αναμένεται να ξεκινήσει τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στην ελληνική αγορά το φθινόπωρο του 2020. Μείνετε συντονισμένοι στο www.traction.gr καθώς στις επόμενες εβδομάδες θα σας έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μεγάλο SUV της κορεάτικης μάρκας.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr