Νέο Hyundai Tucson: Πρώτες επίσημες φωτό (+video)

Η ώρα πλησιάζει για την πρεμιέρα του νέου Hyundai Tucson και οι Κορεάτες δίνουν στη δημοσιότητα της πρώτες φωτογραφίες του μεσαίου SUV τους.

Βρείτε μας στο
2021 νέο Hyundai Tucson

Μια μικρή δόση από το ολοκαίνουριο Hyundai Tucson, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στο παγκόσμιο κοινό σε λίγες ημέρες, μας έδωσε η κορεάτικη εταιρία με τη δημοσιοποίηση των πρώτων επίσημων φωτογραφιών του νέου μεσαίου SUV της.Σε αυτές τις πρώτες teaser φωτογραφίες το νέο Hyundai Tucson παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον χάρη στις επιλογές και τις σχεδιαστικές γραμμές που ακολούθησαν οι Κορεάτες. Τα εμπρός φωτιστικά σώματα (Parametric Hidden Lights τα ονομάζει η Hyundai) έχουν ενσωματωθεί πλήρως στη σχεδίαση της μάσκας που κυριαρχεί στο εμπρός μέρος με τις καμπύλες και τις έντονες ακμές στο πλάι του Tucson να δημιουργούν ένα χυτό και στιβαρό οπτικά σχήμα. Τα ανάγλυφα πίσω φωτιστικά σώματα ακολουθούν τις σχεδιαστικές τάσεις με μια φωτεινή μπάρα να διατρέχει το πίσω μέρος και να τα ενώνει.

Οι Κορεάτες αναφέρουν πως το ολοκαίνουριο μοντέλο είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις από εκείνο που έρχεται να αντικαταστήσει, που χαρακτηρίζεται από το μεγάλο του μεταξόνιο, τους ακροβολισμένους τροχούς και το μακρύ καπό του.

Θετικές είναι και οι εντυπώσεις από το εσωτερικό του νέου Tuscon, το οποίο, τουλάχιστον στα ψηφιακό προσχέδιο που δημοσιεύει η κορεάτικη εταιρία φαίνεται πολύ προσεγμένο δημιουργώντας μια hi-end εικόνα αλλά και μια αίσθηση ευρυχωρίας.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου μεσαίου SUV των Κορεατών θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου στη Σεούλ. Μέχρι τότε ρίξτε και μια ματιά στο teaser video του νέου Hyundai Tucson.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr