Νέο Nissan Navara με διπλό τούρμπο: Τιμές και εκδόσεις στην Ελλάδα

Το ανανεωμένο Nissan Navara ήρθε στην χώρα μας και η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές του.

Βρείτε μας στο

Πριν λίγο καιρό η Nissan είχε παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του Νavara, το οποίο πλέον είναι διαθέσιμο με μια σειρά από αναβαθμισμένες τεχνολογίες και στην χώρα μας, συνοδευόμενο φυσικά με πενταετή εγγύηση για έως και 160.000 χιλιόμετρα.

Το ανανεωμένο Nissan Navara διαθέτει ολοκαίνουργιο, εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, αναβαθμισμένη ανάρτηση και στάνταρ εμπρός και πίσω δισκόφρενα.

Ο αποδοτικότερος κινητήρας έχει οικονομία καυσίμου έως 6,9 λίτρα/100 χλμ. και οι εκπομπές ρύπων ξεκινούν από 182 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο. Ο πετρελαιοκινητήρας 2.3 λτ. twin-turbo του Navara διατίθεται με δύο επιλογές ισχύος, 163 ή 190 ίππων. Μάλιστα στην πρώτη επιλογή, ο κινητήρας διαθέτει επιπλέον 22Nm ροπής, φτάνοντας στα 425Nm, χάρη στην αλλαγή από μονό σε διπλό turbo.

Όσον αφορά την ικανότητα μεταφοράς φορτίου, στο King Cab φτάνει στα 1.165 κιλά (και το επιτρεπόμενο συνολικό βάρος στα 3.200 κιλά). Παράλληλα, το Double Cab έχει μια αύξηση ωφέλιμου φορτίου 54 – 114 κιλά (ανάλογα με τις προδιαγραφές), φτάνοντας σε συνολικά ωφέλιμα φορτία έως 1.115 – 1.180 κιλά και επιτρεπόμενο συνολικό βάρος 3.250 κιλά.

Στα αξιοσημείωτα νέα χαρακτηριστικά του ανανεωμένου Nissan Navara περιλαμβάνεται και το Intelligent Trailer Sway Assist. Αυτό το νέο σύστημα ανιχνεύει την κλίση του ρυμουλκούμενου και πραγματοποιεί ανεπαίσθητες διορθώσεις με μεμονωμένη πέδηση σε κάθε τροχό και μείωση της ροπής του, διατηρώντας υπό έλεγχο τόσο το όχημα, όσο και το ρυμουλκούμενο. Τα Intelligent Emergency Braking, Hill Start Assist, Hill Descent Control και Intelligent Around View Monitor συμπεριλαμβάνονται στον εξοπλισμό.

Στις πλουσιότερες εκδόσεις, από πλευράς εξοπλισμού, το Navara διαθέτει αναβαθμισμένους προβολείς LED, με εσωτερικό σκούρο γυαλιστερό χρώμα.

Τέλος, οι τιμές για το ανανεωμένο Nissan Navara ξεκινούν από τις 26.140 ευρώ για την έκδοση King Cab και από τις 26.840 ευρώ για την έκδοση Double Cab (δείτε εδώ περισσότερα για τις εκδόσεις και τις τιμές του νέου Nissan Navara).