Νέο Nissan Qashqai: Έφτασε τις 10.000 παραγγελίες

Το ευρωπαϊκό κοινό φαίνεται πως καλωσορίζει το νέο Nissan Qashqai στα εδάφη του με τις παραγγελίες για το νέο crossover των Ιαπώνων να έχουν ήδη φτάσει τις 10.000.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέο Nissan Qashqai πωλήσεις 2021

Το νέο Nissan Qashqai, που θα βρίσκεται σύντομα και στις εκθέσεις της της ελληνικής αντιπροσωπείας σε όλη τη χώρα, έφτασε ήδη τις 10.000 παραγγελίες σε όλη την Ευρώπη, σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση των Ιαπώνων.

Διαβάστε επίσης: Τίτλοι τέλους για το ευρωπαϊκό Nissan Navara

Μεγάλο ρόλο σε αυτό, σύμφωνα με τη Nissan, έπαιξε η προσεκτικά εκτελεσμένη στρατηγική της εταιρίας πριν από το λανσάρισμα του μοντέλου που επέτρεψε στους υποψήφιους αγοραστές να δουν και να μάθουν περισσότερα για το νέο crossover, να κατανοήσουν την ολοκαίνουργια πλατφόρμα του, τις προηγμένες επιλογές των “εξηλεκτρισμένων” κινητήριων συνόλων, καθώς και τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά άνεσης, ευκολίας και ασφάλειας σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο.

 

“Απευθυνόμενοι σε αυτούς τους πρώτους πελάτες, έχουμε ακούσει με συνέπεια πόσο πολύ αγαπούν το τωρινό Qashqai τους και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα καθίσουν πίσω από το τιμόνι του νέου μοντέλου. Πολλοί εξ αυτών, μας έχουν εμπιστευτεί από το πρώτης γενιάς Qashqai , επομένως αυτή η αγορά θα αντιπροσωπεύει το τρίτο ή ακόμα και το τέταρτο Qashqai. Αυτή είναι μια πραγματική ψήφος εμπιστοσύνης για το πώς το Qashqai ταιριάζει στην καθημερινή τους ζωή”, δήλωσε ο Nicolas Tschann, Γενικός Διευθυντής, Crossover product marketing.

Nissan Qashqai 2021

Πάνω από τρία εκατομμύρια Qashqai έχουν πουληθεί από το 2007, όταν η Nissan δημιούργησε την συγκεκριμένη κατηγορία με την πρώτη γενιά του μοντέλου. Αντίστοιχα στην Ελλάδα, το Nissan Qashqai έχει βρει σχεδόν 38.000 αγοραστές από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr