Νέο Nissan Z Proto: Η ημερομηνία της αποκάλυψής του

H Nissan αποκάλυψε την ημέρα και την ώρα που θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια πρεμιέρα του Nissan Z Proto. Ας δούμε περισσότερα.

Βρείτε μας στο
Nissan Z Proto

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, η Nissan ετοιμάζει τον διάδοχο του Z. Πλέον, η ιαπωνική μάρκα ανακοίνωσε και επισήμως πως το μοντέλο της θα παρουσιαστεί σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα Ελλάδος 15:30.

Μάλιστα η έκπληξη έρχεται από την συνοδευτική ονομασία του μοντέλου η οποία είναι… ελληνική, καθώς το μοντέλο θα λέγεται Nissan Z Proto. Μία λέξη που πιστοποιεί το γεγονός πως θα έχουμε να κάνουμε αρχικά με ένα πρωτότυπο μοντέλο. Αλλά αυτό είναι κάτι που μένει να δούμε σε λίγες ημέρες.

Μέχρι την επίσημη αποκάλυψή του, η οποία θα γίνει στο Nissan Pavilion στην Yokohama της Ιαπωνίας, μπορούμε να δούμε το video που ετοίμασε η Nissan.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr