Νέο ρεκόρ: Αυτό είναι το ακριβότερο νέο μοντέλο που έχει δημοπρατηθεί ποτέ

Οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πέντε εκατ. ευρώ, το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν διπλάσιο. Δείτε ποιο αυτοκίνητο πέτυχε νέο ρεκόρ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Bugatti Chiron Profilee

Κατά καιρούς έχουμε δει απίστευτες τιμές κλασσικών αυτοκινήτων σε δημοπρασίες ανά τον κόσμο. Ειδικά σε αυτοκίνητα του παρελθόντος, οι τιμές ξεφεύγουν σε δυσθεώρητα ύψη. Αυτή τη φορά, όμως, θα γνωρίσουμε το αυτοκίνητο που έσπασε ρεκόρ σε δημοπρασίες καινούριων αυτοκινήτων. Ο λόγος για την μία και μοναδική Bugatti Chiron Profilee, η οποία τέθηκε σε δημοπρασία από τον οίκο RM Sotheby’s. Η τελική τιμή ήταν σχεδόν διπλάσια των προβλέψεων, μιας και εκτοξεύθηκε στα 9.792.500 ευρώ, αριθμός ρεκόρ για νέο μοντέλο.

Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω έκδοση αποτελεί την τελευταία “παράσταση” της Bugatti Chiron, μιας και δεν θα υπάρξει άλλη έκδοση. Αυτό σημαίνει ότι πιθανόν να μιλάμε και για την τελευταία Bugatti με κινητήρα W16. Από την 501η Bugatti Chiron απουσιάζει η πίσω επιβλητική αεροτομή και την θέση της έχει πάρει μία πιο διακριτική.

Αλλαγές έχουμε και στο εμπρός τμήμα, με το νέο splitter στο κάτω μέρος να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη κάθετη δύναμη. Το μοναδικό χρώμα στο οποίο είναι διαθέσιμη είναι αυτό το μπλε “Argent Atlantique”, όπως το ονομάζει η εταιρεία.


Όσον αφορά στον κινητήρα, η ειδική έκδοση εξοπλίζεται με τον τεράστιο W16 κινητήρα με τέσσερα turbos, ο οποίος έχει χωρητικότητα 8,0 λτ. και αποδίδει 1.500 ίππους. Δεδομένου
ότι πρόκειται για την τελευταία Chiron, συμπεραίνουμε ότι πιθανόν να είναι το τελευταίο αυτοκίνητο με W16 μοτέρ, αφού οι Mistral roadster και το Bolide έχουν εξαντληθεί. Ενδεικτικά, με κάποιες αλλαγές στο κιβώτιο ταχυτήτων, τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε μόλις 2,3 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 380 χλμ./ώρα. Στον τομέα της δυναμικής συμπεριφοράς, αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει γίνει αλλαγή στην ανάρτηση, με τα ελατήρια να είναι πιο σκληρά κατά 10%.

Τέλος, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η γαλλική εταιρεία είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι μέρος των εσόδων θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.