Νέο ρεκόρ Guinness για την ηλεκτρική Porsche Taycan (+video)

Από τα χαμηλά... στα ψηλά! Σε χρόνο ρεκόρ η Porsche Taycan κατάφερε να ανεβεί από τα -540,8 μέτρα στα 4.302 μέτρα, όπου βρίσκεται η κορυφή του Pikes Peak...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche Taycan ρεκόρ

Φαίνεται πως εκεί που υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές δεν είναι καθόλου δύσκολο να διανύσει κανείς ένα τεράστιο ταξίδι “αστραπή” με ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Η γερμανική εταιρεία θέλησε να μπει στο βιβλίο Guinness με ένα ιδιαίτερο ρεκόρ, αυτό της ανάβασης σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο υψόμετρο στο συντομότερο χρόνο με ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Και με την Porsche Taycan το κατάφερε, καταρρίπτοντας κάθε άλλη επίδοση με πλήρως ηλεκτρικό όχημα.

Video: Δες πως φτιάχνεται η ηλεκτρική Porsche Taycan σε 30 λεπτά!

Η αποστολή ήταν η εξής: “αναρρίχηση” από το χαμηλότερο σημείο της Αμερικής σε ένα από τα υψηλότερα, την κορυφή Pikes. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η Porsche Taycan θα έπρεπε να ταξιδέψει από τα 540,8 μέτρα κάτω από το επίπεδο της θάλασσας, εκεί που βρίσκεται το ορυχείο του Μίσιγκαν, σε ένα υψόμετρο της τάξης των 4.302 μέτρων.

Το ταξίδι άγγιξε τα 2.274 χιλιόμετρα και ολοκληρώθηκε μέσα σε 33 ώρες και 48 λεπτά, συμπεριλαμβανομένης της συνολικής χρονικής διάρκειας των στάσεων στους σταθμούς ταχυφόρτισης. Από αυτές τις τιμές συμπεραίνουμε ότι η Porsche Taycan ταξίδεψε με μία μέση ταχύτητα περίπου 67 χλμ./ώρα, πετυχαίνοντας επίδοση ρεκόρ για ηλεκτρικό όχημα. “Ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει ποτέ, αλλά υποθέτω ότι γι’ αυτό είναι ρεκόρ. Τώρα, πρέπει να κοιμηθώ για μια εβδομάδα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ένας εκ των συμμετεχόντων.

H Porsche Taycan 4 Cross Turismo είναι τετρακίνητη και φέρει μπαταρία χωρητικότητας 93,4 kWh που τροφοδοτεί δύο μοτέρ συνδυαστικής ισχύος 476 ίππων. Όσο για την αυτονομία της, σύμφωνα με τα πρότυπα WLTP κινείται στο εύρος των 389 – 456 χλμ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.