Νέο Renault Austral: Τέσσερεις φορές στη Σελήνη και πίσω!

Το νέο Austral είναι το δεύτερο μοντέλο της Renault που υποβλήθηκε σε δοκιμές τύπου "Confirmation" διανύοντας σχεδόν τρία εκατ. χιλιόμετρα σε δρόμο κάθε τύπου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέο Renault Austral confirmation runs 2023

Μετά το Renault Megane E-Tech electric, το Austral είναι το δεύτερο μοντέλο της Renault που υποβλήθηκε σε δοκιμές τύπου “διαδρομών επιβεβαίωσης” (Confirmation Runs) με περίπου 100 υπαλλήλους της γαλλικής εταιρείας να συνεισφέρουν στην εξέλιξη του.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το ανανεωμένο Renault Clio (+video)

Στη θέση του οδηγού βρέθηκαν οι υπάλληλοι της Renault ανέλαβαν να παίξουν το ρόλο του πελάτη, δοκιμάζοντας το νέο μοντέλο των Γάλλων. Στόχος τους ήταν να εντοπίσουν οποιαδήποτε πιθανή βελτίωση, ώστε να διασφαλιστεί ότι το Austral μπορεί να προσφέρει κορυφαία οδηγική ευχαρίστηση, ποιότητα και αξιοπιστία.


Υπό την καθοδήγηση του Thierry Charvet, του επικεφαλής του ομίλου της Renault του τμήματος Βιομηχανίας και Ποιότητας (Industrial and Quality), η ποιότητα αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες του στρατηγικού πλάνου της εταιρείας με την ονομασία Renaulution.

Διαβάστε επίσης: Το Renault 5 γίνεται 51 ετών!

Ως βάση του πλάνου για τη διασφάλιση της ποιότητας, η αξιοπιστία των νέων και υπό εξέλιξη μοντέλων αποτέλεσε αντικείμενο πολλών μελετών και οδήγησε σε βαθιές τομές στον τομέα των δοκιμών που πραγματοποιούνται στο δρόμο, πριν από κάθε λανσάρισμα. Έτσι καθιερώθηκε ο νέος τύπος δοκιμής.

“Εξελίξαμε μια συμπληρωματική διαδικασία στις δοκιμές δρόμου οι οποίες πραγματοποιούνται στο Τεχνικό Κέντρο Aubevoye του Renault Grpup, κοντά στο Παρίσι, όπου διαθέτουμε τις απαραίτητες υποδομές. Αυτές οι δοκιμές εκτελούνται χρησιμοποιώντας έναν μικρό στόλο οχημάτων προ-παραγωγής και ανατίθενται σε ειδικούς πιλότους δοκιμών”, εξηγεί ο Charvet και προσθέτει: “Τώρα, ενισχύουμε τη διαδικασία δοκιμών. Οι “διαδρομές επιβεβαίωσης” είναι ένας τρόπος για να μπούμε στη θέση των πελατών μας, με απώτερο στόχο να τους εξασφαλίσουμε μια ήρεμη και απροβλημάτιστη συμβίωση με το αυτοκίνητο.”, λέει ο Γάλλος, ο οποίος αναφέρει ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία και τη χρησιμοποίηση ενός στόλου 160 οχημάτων κατάφεραν να εντοπίσουν και να βελτιώσουν το Austral σε άλλα 350 σημεία πριν αυτό φτάσει στην παραγωγή.

Με την ολοκλήρωση των “διαδρομών επιβεβαίωσης”, το Austral διένυσε συνολικά, σχεδόν 3 εκατ. χιλιόμετρα, σε κάθε τύπο δρόμου σε Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία και Ρουμανία. Δρόμοι στην πόλη, αυτοκινητόδρομοι, επαρχιακοί δρόμοι που διασχίζουν πεδιάδες και ανηφορικές ορεινές διαδρομές, υπό όλες τις καιρικές συνθήκες.

Οι περισσότεροι από 100 υπάλληλοι της Renault που πραγματοποίησαν τις δοκιμές έκαναν αναφορά για κάθε σημείο του αυτοκινήτου που έκριναν ότι θα μπορούσε να βελτιωθεί, μέσω μίας εφαρμογής που είχαν εγκαταστήσει στο smartphone τους. Η συγκεκριμένη εφαρμογή βοήθησε τους μηχανικούς και τους ειδικούς της μάρκας να συλλέξουν και να αναλύσουν τα δεδομένα, σε πραγματικό σχεδόν χρόνο.

Με την ολοκλήρωση αυτών των τόσο εξαντλητικών δοκιμών, η Renault αναφέρει ότι μπόρεσε να εντοπίσει κάθε πιθανό πρόβλημα του Austral πολύ πριν αυτό παραδοθεί σε κάποιο πελάτη, εξασφαλίζοντας έτσι καλύτερη ποιότητα, αξιοπιστία και αντοχή στο χρόνο για όλη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου.

Όλα τα μελλοντικά μοντέλα Renault θα υποβάλλονται σε αυτή τη νέα τύπου δοκιμή για τη γαλλική εταιρεία αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία ανθρώπων όπως ο Alvaro Rodriguez Sastre, υπάλληλος του Renault Group στην Ισπανία, δοκιμαστής και οδηγός αγώνων.

Διανύω από 1.000 έως 1.500 χλμ. κάθε εβδομάδα, ανάλογα την περίοδο. Μια από τις διαδρομές που χρησιμοποιούμε συχνά για τις δοκιμές μας στις ‘διαδρομές επιβεβαίωσης’, είναι αυτή μεταξύ Μαδρίτης και Valladolid, μέσω Navacerrada, Segovia και Sepulveda. Η διαδρομή αυτή χαρακτηρίζεται από μεγάλη ποικιλία δρόμων, ενώ μας δίνει τη δυνατότητα να αξιολογήσουμε κάθε πτυχή του αυτοκινήτου που δοκιμάζουμε.”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Sastre για την εξέλιξη του νέου Austral.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.