Νέο Renault Clio: Με οφέλη που φτάνουν τα 2.500 ευρώ! (+video)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault, κάνει την αγορά του Renault Clio πιο ελκυστική και σίγουρα πιο... εύκολη από πριν. Δες πως.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το Renault Clio 5ης γενιάς τις δοκιμές του οποίου μπορείς να βρεις εδώ εκτός από best seller, διακρίνεται και για τον πλουραλισμό της γκάμας του. Και αυτό γιατί το βρίσκουμε με μοτέρ βενζίνης 1.0 TCe 90 PS (με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο CVT), διπλού καυσίμου βενζίνης / υγραερίου (LPG) (1.0 TCe 100 LPG) και υβριδικού (Hybrid) (1.6 Ε-ΤECH 140 PS, με αυτόματο κιβώτιο multi-mode).

Πλέον, είναι και εξαιρετική στιγμή για να το αποκτήσει κάποιος, καθώς στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Renault, συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό πακέτο προνομίων με συνολικό όφελος έως 2.500 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, όποιος επιλέξει ένα καινούριο Renault Clio εξασφαλίζει:
• Έκπτωση Πελάτη
• Δωρεάν μεταλλικό χρώμα
• Επιδότηση ανταλλαγής
• Δωρεάν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Renault,
• Δωρεάν 3 χρόνια οδική βοήθεια
• Δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες

Παράλληλα, ειδικά για την περίοδο αυτή, και επιπλέον των ανωτέρω προσφορών δίνεται η δυνατότητα χρηματοδότησης με επιδοτούμενο προνομιακό επιτόκιο 3,9%.

Επιπλέον, ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα του Renault Clio αποτελεί το γεγονός ότι σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων υπάρχει μια τουλάχιστον επιλογή που δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας, με ακόμη μεγαλύτερο κέρδος σε κόστος χρήσης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr