Νέο VW Caddy California, μικρό αλλά θαυματουργό

Θαύματα δεν κάνει αλλά το νέο VW Caddy California, το μικρότερο camper van των Γερμανών εκπλήσσει ευχάριστα με τις έξυπνες λύσεις του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
2021 VW Caddy California

Το νέο VW Caddy California βασίζεται στο ανανεωμένο Caddy που παρουσίασε η γερμανική εταιρία νωρίτερα μέσα στη χρονιά και μπορεί και προσφέρει ανέσεις που θυμίζουν σαφώς μεγαλύτερο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο χάρη στις έξυπνες και πρακτικές λύσεις που έχει εφαρμόσει η Volkswagen.

Διαβάστε επίσης: Παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο VW Caddy

Το νέο VW Caddy California φέρει αναδιπλούμενο στρώμα το οποίο αποθηκεύεται στο χώρο των αποσκευών όταν δεν χρησιμοποιείται απελευθερώνοντας έτσι ζωτικό χώρο, ενώ στην οροφή έχουν τοποθετηθεί LEDs που ρυθμίζονται σε ένταση για τον επαρκή φωτισμό της καμπίνας ανάλογα και με τις ανάγκες. Για πρώτη φορά στο Caddy βλέπουμε επίσης και πανοραμική οροφή με συνολική επιφάνεια 1,4 τ.μ. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται επίσης και μια μικρή “κουζίνα” με ένα μάτι που λειτουργεί με φιάλη υγραερίου, κάτι που σύμφωνα με τους Γερμανούς εξασφαλίζει στο Caddy California status αυτοκινούμενου τροχόσπιτου.


Το California Caddy ξεχωρίζει επίσης για τη κλιμακωτή σκηνή-τέντα με την οποία μπορεί να εξοπλιστεί. Με την ανάπτυξη της μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση μια τετραμελή οικογένεια, ενώ η τέντα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ξεχωριστά και να προστεθεί σε αυτή και έξτρα θάλαμος ύπνου. Έτσι δύο άτομα μπορούν να κοιμηθούν εντός του camper και δύο στη σκηνή, με τη γερμανική εταιρία να αναφέρει πως είναι εύκολη στην ανάπτυξη αλλά και την αναδίπλωση της.

Στα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού για το μικρό camper van περιλαμβάνεται τόσο το Travel Assist που επιτρέπει μερικώς αυτοματοποιημένη οδήγηση έως και την τελική του αλλά και το ηλεκτρονικό σύστημα Trailer Assist που υποβοηθά τον οδηγό στις μανούβρες με trailer.

Το Caddy California θα είναι αρχικά διαθέσιμο με δύο κινητήρες πετρελαίου με ισχύ 75 κια 122 ίππους, ενώ αργότερα θα προστεθεί θα προστεθεί στη γκάμα και 4κίνητη έκδοση 4MOTION.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]