Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.: Βραβείο στον θεσμό Green Brand Awards

Tο βραβείο Silver στην κατηγορία Green Business Model, στα φετινά Green Brand Awards κέρδισε η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. χάρη στις περιβαλλοντικές της ενέργειες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Green Brand Awards Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. 2023

Το νέο βραβείο της ελληνικής αντιπροσωπείας της Nissan στην κατηγορία Green Business Model έρχεται ως επιστέγασμα της συνεχούς δέσμευσης της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος και την μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, μέσα από μια σειρά επενδύσεων και πρακτικών που προάγουν την αειφορία και την βιώσιμη ανάπτυξη.

Διαβάστε επίσης – Nissan: Μειώνει το κόστος των ηλεκτρικών με νέες μεθόδους παραγωγής (+video)

Ειδικότερα η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., ολοκλήρωσε μια μεγάλη επένδυση φωτοβολταϊκών συγκροτημάτων στις εγκαταστάσεις της σε Αθήνα, Ασπρόπυργο και Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξασφαλίσει πλήρη ενεργειακή επάρκεια από ανανεώσιμες πηγές μειώνοντας ταυτόχρονα και τις εκπομπές ρύπων.


Τα ήδη εγκατεστημένα συστήματα φωτοβολταϊκών της εταιρείας έχουν ονομαστική συνολική ισχύ 700 kW ενώ η εκτιμώμενη ετήσια μείωση εκπομπών CO2 (σε σχέση με ενέργεια προερχόμενη από ορυκτά καύσιμα) ανέρχεται σε 678 τόνους.

Διαβάστε επίσης – ΤΕΟΚΑΡ – Βόλος: 47 χρόνια από τότε που οι Ιάπωνες “υποκλίθηκαν” στους Έλληνες 

Με το έργο σε πλήρη απόδοση, καθώς η εταιρεία πρόσφατα ενέταξε μια σειρά πρόσθετων ηλιακών πάνελ στις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα, η ονομαστική συνολική ισχύ της επένδυσης θα ανέλθει στα 850 kW, με την κάλυψη των υφιστάμενων ενεργειακών αναγκών της εταιρείας να ανέρχεται, ως ποσοστό, στο 80%.

Παράλληλα, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. επενδύει σε συστήματα και τεχνολογίες για επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας (φωτισμός LED, αυτοματισμοί, συστήματα κλιματισμού κ.α.), ενέργειες οι οποίες επιφέρουν μειώσεις της τάξης του 20% της συνολικής κατανάλωσης σε ηλεκτρικό ρεύμα.

Επιπλέον αυτών, στις εγκαταστάσεις της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, είναι εφικτή η φόρτιση των πρωτοποριακών ηλεκτρικών μοντέλων της εταιρείας, με ηλεκτρικό ρεύμα προερχόμενο από τα φωτοβολταϊκά συγκροτήματα, εξυπηρετώντας με αυτό τον τρόπο τόσο τον ιδιόκτητο στόλο των ηλεκτρικών οχημάτων της, όσο και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα των πελατών/ επισκεπτών της.

Για λογαριασμό της εταιρείας, το βραβείο παρέλαβε η Νικόλ Μαρίνου, στέλεχος του τμήματος Μάρκετινγκ της και μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής: “Στην Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε είμαστε περήφανοι για την βράβευσή μας στην κατηγορία Green Business Model στα Green Brand Awards 2023, καθώς αναγνωρίζεται η συμβολή μας για έναν κόσμο καθαρότερο, αλλά και η συμμετοχή μας σε μια οικονομία ανάπτυξης, μέσα σε ένα αυτάρκες παραγωγικό οικοσύστημα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.