Nissan Ariya και Qashqai e-POWER: Ιαπωνική φιλοσοφία αλά Σουηδικά!

Τη Στοκχόλμη επέλεξε η Nissan για να μας παρουσιάσει τη νέα έκδοση του Qashqai με το πρωτοποριακό σύστημα e-POWER και το ολοκαίνουργιο αμιγώς ηλεκτρικό Ariya.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Για τους Ιάπωνες η εσωτερική γαλήνη και η ηρεμία αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα ώστε να καταλάβεις βαθιά τον εαυτό σου και κατ’ επέκταση τον κόσμο που σε περιβάλει.

Γι’ αυτό η Nissan έκανε την πιο ανατρεπτική παρουσίαση και θέλοντας να μας βάλει κυριολεκτικά στο “Zen Mode”, μας επεφύλαξε κατά τη διαμονή μας στη Σουηδία μια μεγάλη έκπληξη. Μόλις περάσαμε την πόρτα του ξενοδοχείου Yasuragi (που σημαίνει ηρεμία), μπήκαμε σε Ιαπωνικό περιβάλλον και ενστερνιστήκαμε για λίγες μέρες την Ιαπωνική φιλοσοφία. Μας παρέδωσαν Ιαπωνικές ρόμπες και σανδάλια τα οποία έπρεπε να φοράμε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής μας σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, στους οποίους ακούγονταν πάντα κελαηδίσματα, τρεχούμενα νερά και απαλοί ήχοι, συμβάλλοντας σημαντικά στην εσωτερική ηρεμία που έπρεπε να επιτευχθεί. Απώτερος σκοπός ήταν να βιώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εμπειρία οδήγησης του ολοκαίνουργιου Nissan Ariya αλλά και του Qashqai ePOWER.

Qashqai ePOWER
Το Nissan Qashqai ePOWER θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία των crossover και είναι το πρώτο μοντέλο στην Ευρώπη που εξοπλίζεται με το μοναδικό σύστημα κίνησης e-POWER της Nissan. Επί της ουσίας απολαμβάνεις την οδήγηση ενός ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου, απαλλασσόμενος από την αναζήτηση πρίζας! Το σύστημα e-POWER, αποτελείται από μια μπαταρία υψηλής απόδοσης που συμπληρώνεται από έναν τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων με μεταβλητή σχέση συμπίεσης 156 ίππων, μια γεννήτρια ισχύος, έναν μετατροπέα και έναν ηλεκτροκινητήρα 140 kW. Ο βενζινοκινητήρας παράγει ηλεκτρική ενέργεια, η οποία μπορεί να μεταδοθεί μέσω του μετατροπέα στην μπαταρία, στον ηλεκτροκινητήρα ή και στα δύο, ανάλογα με το σενάριο οδήγησης. Ο ηλεκτροκινητήρας είναι η μοναδική πηγή ισχύος για τους τροχούς, επομένως η απόκρισή του είναι άμεση και γραμμική. Συνεπώς, το σύστημα e-POWER του νέου Qashqai προσφέρει ευχάριστη, αβίαστη και ομαλή οδηγική εμπειρία που συναντάται σε EV, χωρίς την ανάγκη επαναφόρτισης.


Τεχνολογία μεταβλητού λόγου συμπίεσης
Η διακύμανση του λόγου συμπίεσης κυμαίνεται μεταξύ 8:1 και 14:1. Αυτό επιτυγχάνεται με την κίνηση ενός μηχανισμού που αλλάζει το μήκος της διαδρομής του εμβόλου ανάλογα με τη ζήτηση ισχύος. Υπό χαμηλή ζήτηση ισχύος, όπως είναι η σταθερή ταχύτητα με καλή κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας, η αναλογία συμπίεσης είναι στο υψηλότερο εύρος που βελτιστοποιεί την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων. Ενώ υπό υψηλή ζήτηση ισχύος, για τη φόρτιση της μπαταρίας ή την παροχή ρεύματος απευθείας στον κινητήρα, ενεργοποιείται ένας χαμηλότερος λόγος συμπίεσης που μεγιστοποιεί την ισχύ εξόδου του κινητήρα. Η μετάβαση μεταξύ διαφορετικών αναλογιών συμπίεσης είναι απρόσκοπτη, χωρίς να απαιτείται παρέμβαση από τον οδηγό.

Σε καταστάσεις υψηλής επιτάχυνσης ή υψηλής ταχύτητας, η μονάδα ελέγχου διαχείρισης ενέργειας στο σύστημα e-POWER μπορεί να στείλει την ισχύ που παράγεται από τον κινητήρα 1,5 λίτρων απευθείας στον ηλεκτροκινητήρα, μέσω του μετατροπέα, για να ενισχύσει την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας που προέρχεται από την μπαταρία. Με την επιβράδυνση και το φρενάρισμα, η κινητική ενέργεια ανακτάται και διοχετεύεται πίσω στην μπαταρία για βελτιστοποίηση της απόδοσης.

Το Nissan Qashqai ePOWER διαθέτει ePedal Step το οποίο εξομαλύνει την επαναλαμβανόμενη καταπόνηση από την αστική οδήγηση, όπου ο οδηγός κινεί συχνά το πόδι του ανάμεσα στο γκάζι και το φρένο και επιτρέπει στους οδηγούς να επιταχύνουν και να φρενάρουν χρησιμοποιώντας μόνο το γκάζι.

Το σύστημα πρέπει πρώτα να ενεργοποιηθεί από το διακόπτη στην κεντρική κονσόλα και, έκτοτε, το γκάζι επιταχύνει ως συνήθως. Με την απελευθέρωση του γκαζιού, το e-Pedal Step φρενάρει το Qashqai στα 0,2 g, αρκετά για να ανάψουν τα φώτα των φρένων και επιβραδύνει το αυτοκίνητο σε μια ταχύτητα «ερπυσμού». Έτσι διασφαλίζονται οι ομαλοί ελιγμοί στάθμευσης με χαμηλή ταχύτητα.

Nissan Ariya
Όσο για το ολόφρεσκο πλήρως ηλεκτρικό crossover της Nissan, Ariya, που το όνομά του σημαίνει «ακτίνα ελπίδας», έρχεται με εργονομική σχεδίαση και είναι χτισμένο πάνω στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα CMF-EV. Η αμιγώς ηλεκτρική πλατφόρμα του Ariya συνδυάζει απόδοση ισχύος, δυνατότητες φόρτισης και αυτονομία, με μια ισορροπία μεταξύ άνεσης, οδήγησης και ευελιξίας χειρισμού.

Το νέο Nissan Ariya διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: δύο δικίνητες εκδόσεις απόδοσης 63kWh και 87kWh και μια τετρακίνητη έκδοση e-4ORCE απόδοσης 87kWh. Με αυτονομία έως και 530km, το Ariya μπορεί να καλύψει μια ποικιλία αναγκών των υποψήφιων αγοραστών.

Το EV σύστημα μετάδοσης κίνησης στο Ariya δεν επιτρέπει σε κανένα θόρυβο να γίνεται αισθητός εκτός από αυτόν της ταχύτητας. Έτσι η καμπίνα παραμένει ήσυχη και χαλαρωτική, ακόμα και στα πίσω καθίσματα.

Το Ariya 87kWh μπορεί να ανακτήσει έως και 350 χιλιόμετρα με ταχεία φόρτιση 30 λεπτών, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα φόρτισης CCS. Η μπαταρία βρίσκεται στη βάση του πλαισίου για να εξασφαλίσει κατανομή βάρους 50/50 στην έκδοση e-4ORCE και σχεδόν ίση κατανομή βάρους στις εκδόσεις 2WD.

Για τον σχεδιασμό του Ariya, η Nissan ενσωμάτωσε τη φιλοσοφία του Διαχρονικού Ιαπωνικού Φουτουρισμού επιτυγχάνοντας δυναμικό σχεδιασμό που συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργικότητα και την άνεση, ενώ δημιουργεί μια πολυτελή, ανοιχτή ατμόσφαιρα.

Παράλληλα, το σύστημα κλιματισμού τοποθετήθηκε κάτω από το καπό με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθεί όλο το μήκος της καμπίνας και να δημιουργηθεί ένα επίπεδο, ανοιχτό δάπεδο με χώρο σαν σαλόνι. Επιπλέον, το Nissan Ariya διαθέτει αεριζόμενα καθίσματα Zero Gravity και άπλετο χώρο για τα πόδια, καθώς επίσης πανοραμική ανοιγόμενη ηλιοροφή και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη κεντρική κονσόλα.

Τα καθίσματα, το τιμόνι και η ηλεκτροκίνητα συρόμενη κεντρική κονσόλα, είναι όλα ρυθμιζόμενα με βάση τις προτιμήσεις του οδηγού. Μπορούν να αποθηκευτούν στα προφίλ μνήμης για ευκολία στη χρήση, κάτι που είναι αρκετά βολικό όταν χρησιμοποιούν το όχημα πολλοί οδηγοί. Επίσης, προσφέρονται διαχωριστικά που διαμορφώνουν το πορτμπαγκάζ με βάση τις ανάγκες των επιβατών, για αυξημένη λειτουργικότητα.

Το Ariya διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα, έγχρωμα heads-up display (σύστημα προβολής οθόνης στο παρμπρίζ) της κατηγορίας, παρέχοντας ευκρινείς πληροφορίες οδήγησης στο οπτικό πεδίο του οδηγού, χωρίς να αποσπάται η προσοχή του.

Intelligent Integration: Συνδεδεμένες Υπηρεσίες και Τεχνολογίες οδήγησης
Το Ariya είναι εξοπλισμένο με την έξυπνη τεχνολογία προσωπικής υποβοήθησης της Nissan, η οποία διαθέτει ένα υβριδικό σύστημα αναγνώρισης φωνής με προηγμένη κατανόηση της φυσικής γλώσσας.

Το Intelligent Route Planner υπολογίζει την καλύτερη διαδρομή με βάση διάφορους παράγοντες σε πραγματικό χρόνο, όπως η κυκλοφορία, οι συνθήκες του δρόμου, η διαθεσιμότητα του σταθμού φόρτισης και το ποσοστό ενέργειας που έχει απομείνει στην μπαταρία. Παράλληλα, μέσω της εφαρμογής NissanConnect Services, ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να κλειδώνει ή να ξεκλειδώνει τις πόρτες από απόσταση.

Αναφορικά με τα συστήματα ασφαλείας υποβοήθησης του οδηγού, το Nissan Safety Shield περιλαμβάνει: Intelligent Around View Monitor, Intelligent Forward Collision Warning, Emergency Lane Keeping, Intelligent Emergency Braking και Rear Automatic Emergency Braking.

Και στις δύο περιπτώσεις, τα μοντέλα της Nissan ήταν εξαιρετικά ως προς την ποιότητα κατασκευής τους και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στην καμπίνα. Στην σύντομη επαφή που είχα μαζί τους στους… γενναιόδωρους είναι η αλήθεια σουηδικούς δρόμους με την τέλεια άσφαλτο και τις ήπιες καμπές, έδειξαν πως θα είναι τα Nissan της νέας εποχής, δίνοντας προσοχή στην ποιότητα κύλισης και στην ηχομόνωση, χωρίς να θυσιάζουν την οδηγική συμπεριφορά! Ωστόσο, δεν θα ήθελα να πω περισσότερα και επιφυλάσσομαι για την δοκιμαστική οδήγησή τους επί ελληνικού εδάφους, όταν και θα είναι διαθέσιμα στην χώρα μας, από το ερχόμενο φθινόπωρο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.