Nissan Ariya: Το μοντέλο που θα “ενώσει” τους Πόλους της Γης

Το ειδικά τροποποιημένο Nissan Ariya που θα ξεκινήσει από τον Βόρειο για το Νότιο μαγνητικό Πόλο για την αποστολή "Pole to Pole" παρουσίασε η Nissan.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Ariya αποστολή Pole to Pole 2023

Το Reykjavic της Ισλανδίας επέλεξε η Nissan και η ομάδα της αποστολής Pole to Pole για να παρουσιάσουν την “ετοιμοπόλεμη” έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού SUV Ariya, πριν από το ταξίδι των 27.000 χιλιομέτρων.

Κατά τη διάρκεια αυτής της επικής περιπέτειας που έχει στόχο να ξεκινήσει τον Μάρτιο, το Ariya θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει συναρπαστικά αλλά ακραία εδάφη και περιβάλλοντα, όπως απέραντες εκτάσεις πάγου, βαθύ χιόνι, απότομες ορεινές αναβάσεις και αφιλόξενους αμμόλοφους της ερήμου.

Διαβάστε επίσης – Nissan-Renault: Αυτές είναι οι αλλαγές στη συνεργασία τους


Η Arctic Trucks, μια ειδική ομάδα μηχανικών για οχήματα πολικών αποστολών, συνεργάστηκε με τις ομάδες σχεδιασμού και μηχανικής της Nissan, για να προετοιμάσει το Ariya για αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Οι τροποποιήσεις στο αυτοκίνητο ήταν σκόπιμα οι ελάχιστες δυνατές, σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, χωρίς αλλαγές στην μπαταρία ή στο σύστημα μετάδοσης κίνησης, με τις πιο αναγνωρίσιμες διαφορές να εντοπίζονται στις αναρτήσεις και στην προσθήκη ελαστικών 39 ιντσών.

Διαβάστε επίσης: Νέα σειρά αξεσουάρ για το νέο Nissan X-Trail 

Σε συνδυασμό με το e-4ORCE, αυτές οι τροποποιήσεις θα επιτρέψουν στο αυτοκίνητο της αποστολής να αντιμετωπίσει ακραία εδάφη, προσφέροντας παράλληλα στον Chris και την Julie Ramsey την απαραίτητη άνεση και τον έλεγχο για να φτάσουν με ασφάλεια στο Νότιο Πόλο.

Ο Chris Ramsey, ο Επικεφαλής της Αποστολής Pole to Pole EV, σχολίασε μεταξύ άλλων: “Ένα από τα πράγματα που στηρίζουν όλες τις περιπέτειες που κάνουμε είναι ότι παίρνουμε ένα τυπικό EV παραγωγής και στοχεύουμε να κάνουμε ελάχιστες αλλαγές για να δείξουμε ξεκάθαρα τις πραγματικές, καθημερινές δυνατότητές του, ανεξάρτητα από το πού το οδηγείς.”

Ως λάτρης του καφέ, ο Chris θα έχει πρόσβαση σε μια ειδικά ενσωματωμένη μηχανή εσπρέσο για την παρασκευή ενός φλιτζανιού βιώσιμου καφέ. Επιπλέον, ο Chris θα μπορεί να “αιχμαλωτίσει” την ομορφιά των τοπίων που θα εξερευνήσει, χρησιμοποιώντας ένα drone που μπορεί να σηκωθεί απευθείας από την ειδική μονάδα που βρίσκεται στην οροφή.

Μια ακόμη καινοτομία είναι η φορητή μονάδα ανανεώσιμης ενέργειας που θα χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση του Ariya στις πολικές περιοχές. Το ρυμουλκούμενο πρωτότυπο περιλαμβάνει μια φορητή, ελαφριά ανεμογεννήτρια και ηλιακούς συλλέκτες που θα εκμεταλλεύονται τους δυνατούς ανέμους και τις μεγάλες ώρες φωτός της ημέρας αντίστοιχα, για να παρέχουν φόρτιση για την μπαταρία του EV, όταν ο Chris και η Julie θα ξεκουράζονται.

“Για τον σχεδιασμό και την προετοιμασία του Pole to Pole αφιερώσαμε ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, οπότε ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσω την αποστολή τον Μάρτιο. Θα ανακαλύψουμε τόσες πολλές ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες από κοινότητες και άτομα που αναλαμβάνουν θετική δράση κατά της κλιματικής αλλαγής και ανυπομονώ να μοιραστώ αυτές τις εμπειρίες και ιστορίες με όλους. Κάνουμε κάτι που δεν έχει επιχειρήσει κανείς ποτέ πριν και τελικά, αυτό είναι που το κάνει τόσο συναρπαστικό.”, είπε από την πλευρά της η Julie.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.