Nissan: Δωρεάν παροχή τεχνογνωσίας κατά COVID-19

Με στόχο την ταχύτερη αντιμετώπιση του κορωνοϊού σε όλα τα επίπεδα η Nissan προσφέρει δωρεάν τη τεχνογνωσία της ως ιδρυτικό μέλος της "Δήλωσης ανοιχτής πρόσβασης IP κατά της COVID-19".

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan COVID-19 Κορωνοϊός

Η Nissan συμμετέχει ως ένα από τους ιδρυτικά μέλη της “Δήλωσης ανοιχτής πρόσβασης IP κατά της COVID-19”, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Μεταξύ των ιδρυτικών μελών αυτής της πρωτοβουλίας-διακύρηξης είναι και οι Toyota και Honda.

Σε μια πρωτοφανή κίνηση, με την υπογραφή αυτής της δήλωσης, συστρατεύονται επιχειρήσεις, κυβερνήσεις και ακαδημαϊκοί, στην προσπάθεια να προωθήσουν την ταχύτερη δυνατή διασπορά της γνώσης που έχει συσσωρευθεί μέχρι τώρα για την ανάπτυξη και κατασκευή θεραπευτικών φαρμάκων, εμβολίων, ιατρικών συσκευών και προϊόντων ελέγχου των λοιμώξεων που προκαλεί ο κορωνοϊός.

Σύμφωνα με αυτήν τη δήλωση, η Nissan, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη αυτής της “συμμαχίας” δεν θα ζητήσουν αποζημίωση, ούτε θα διεκδικήσουν κανένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μοντέλο χρησιμότητας, σχέδιο ή πνευματικά δικαιώματα έναντι οποιασδήποτε δραστηριότητας που έχει σαν στόχο της την αποτροπή της εξάπλωσης του COVID-19, συμπεριλαμβανομένης της διάγνωσης, της πρόληψης, του περιορισμού και της θεραπείας της νόσου.

Χωρίς να χρειάζεται κάποιος οργανισμός τις απαραίτητες άδειες για να εκμεταλλευτεί την τεχνογνωσία κάποιου άλλου επιταχύνονται σημαντικά οι διαδικασίες για τον διαμοιρασμό της τεχνογνωσίας και η παγκόσμια κοινότητα έρχεται πιο κοντά, μεταξύ άλλων, και στην εύρεση θεραπείας για το νέο κορωνοϊό.

Η Nissan θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για την υποστήριξη μέτρων κατά της εξάπλωσης του COVID-19, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε μέσω της μηχανικής και της παραγωγής οχημάτων, χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα περιουσιακά της στοιχεία και σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις και τις αρμόδιες αρχές, σε κάθε χώρα.

Οι Ιάπωνες θα παρέχουν δωρεάν την τεχνογνωσία τους μέχρι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) να δηλώσει ότι η επιδημία COVID-19 δεν αποτελεί πλέον έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία.

Δείτε περισσότερα για τη δήλωση κατά της COVID-19 εδώ, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν εταιρίες και οργανισμοί από όλο τον κόσμο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr