Nissan Hyper Punk concept: Για καλλιτέχνες και δημιουργούς περιεχομένου (+video)

Η Nissan αποκάλυψε το 4o στη σειρά concept της για την επερχόμενη Ιαπωνική Έκθεση Κινητικότητας, με το Hyper Punk να απευθύνεται σε ένα εξ ορισμού δημιουργικό κοινό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Hyper Punk concept 2023
Hyper Punk Concept

Όπως και τα υπόλοιπα πρόσφατα πρωτότυπα που παρουσίασε η ιαπωνική εταιρεία έτσι και το Nissan Hyper Punk πρόκειται να έχει φυσική παρουσία στο Japan Mobility Show που θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό στις 25 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για ένα από τα πιο… παράξενα concept!

Σύμφωνα με τους Ιάπωνες το Nissan Hyper Punk, με ένα λειτουργικό και κομψό στυλ είναι ένα πλήρως ηλεκτρικό cocmpact crossover που απευθύνεται σε δημιουργούς περιεχομένου, influencers, καλλιτέχνες και όσους εστιάζουν στο στυλ και την καινοτομία.


Το σύστημα Vehicle-to-Everything (V2X) του concept διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να φορτίζουν τις συσκευές τους οποτεδήποτε και οπουδήποτε, ενώ παράλληλα να μοιράζονται την ενέργεια του οχήματος με φίλους σε διάφορες εκδηλώσεις.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για το Nissan Hyper Adventure concept

Στο εσωτερικό, στοιχεία σε στυλ origami αντικατοπτρίζουν τον ιαπωνικό σχεδιασμό και δημιουργούν έναν εσωτερικό χώρο όπου το ψηφιακό και η τέχνη συνδυάζονται. Για παράδειγμα, οι ενσωματωμένες κάμερες μπορούν να απαθανατίσουν το τοπίο γύρω από το αυτοκίνητο και να χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη για να το μετατρέψουν σε σκηνικά στυλ manga ή σε γραφικά μοτίβα, ανάλογα με τις προτιμήσεις του οδηγού.

Οι εικόνες μπορούν στη συνέχεια να προβληθούν σε μια οθόνη τριών πάνελ η οποία είναι τοποθετημένη γύρω από τον οδηγό στο πιλοτήριο, δημιουργώντας έναν χώρο όπου η πραγματικότητα και ο κόσμος του metaverse συγχωνεύονται.

Σχεδιασμένη ως ένα κινητό δημιουργικό στούντιο, η καμπίνα παρέχει απρόσκοπτη σύνδεση στο διαδίκτυο και μπορεί να συνδεθεί με τις συσκευές των επιβατών, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες ή να δημιουργούν εν κινήσει. Με βιοαισθητήρες AI, το Nissan Hyper Punk concept μπορεί να ανιχνεύσει τη διάθεση του οδηγού και να επιλέξει αυτόματα τη σωστή μουσική και φωτισμό, ενισχύοντας την ενέργεια και τη δημιουργικότητα του οδηγού.

Με εξωτερική αισθητική που ορίζεται από πολύπλευρες και πολυγωνικές επιφάνειες, το Nissan Hyper Punk ξεχωρίζει, ιδιαίτερα χάρη στους τόνους στην ασημί βαφή που αλλάζουν ανάλογα με τη γωνία θέασης και την πηγή φωτός. Η ανώτερη αεροδυναμική απόδοση και το τολμηρό στυλ, που έρχεται σε αντίθεση με τη μινιμαλιστική σχεδίαση, αντιπροσωπεύουν την επιθυμία του χρήστη για προσωπική έκφραση και προβάλλουν την προοδευτική προσέγγιση της Nissan για την εισαγωγή νέων τεχνολογιών και σχεδίων.

Η στιβαρή σχεδίαση με προεξοχές και μεγάλους τροχούς 23 ιντσών καθιστά αυτό το concept ιδανικό, τόσο για οδήγηση στην πόλη, όσο και εκτός δρόμου. Οι προβολείς και τα πίσω φώτα τονίζουν τα πολυγωνικά σχήματα και ενσωματώνονται στην επιφάνεια του αμαξώματος, τονίζοντας περαιτέρω αυτό το μοναδικό όχημα.

Από τις 25 Οκτωβρίου, τα πρωτότυπα οχήματα της Nissan θα είναι διαθέσιμα και στο διαδικτυακό παιχνίδι Fortnite με την ονομασία “Electrify the World” για περαιτέρω εξερεύνηση και απόλαυση αυτών των ειδικών οχημάτων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.