Nissan Juke Rally Tribute Concept. Φόρος τιμής στην αφρικάνικη νίκη του 240Z

Πέντε 10ετίες πέρασαν από τη νίκη του 240Z στο Ράλι Ανατολικής Αφρικής και η Nissan τιμά αυτή την επέτειο με τη δημιουργία του Juke Rally Tribute Concept.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Juke Rally Tribute Concept 2021

Μπορεί η Nissan να μην συμμετέχει πλέον σε ράλι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει αφήσει τη δική της σφραγίδα σε αυτά. Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ήταν η νίκη που πήρε το 1971 στο Ράλι Ανατολικής Αφρικής με το εμβληματικό για τους Ιάπωνες 240Z και πλήρωμα τον οδηγό Edgar Herrmann και συνοδηγό τον Hans Schüller. Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη της ιαπωνικής εταιρίας στον συγκεκριμένο αγώνα.

Το νικηφόρο αυτοκίνητο αναπαλαιώθηκε το 2013 και είναι μέρος της συλλογής ιστορικών αυτοκινήτων της Nissan που στεγάζεται στη Zama, κοντά στο παγκόσμιο στρατηγείο της εταιρίας στην περιφέρεια Kanagawa της Ιαπωνίας.

Το Juke Rally Tribute Concept αποτίνει φόρο τιμής σε αυτή την επιτυχία του 240 Z και βασίζεται στο γνωστό crossover παραγωγής. Σε σχέση με αυτό έχει δεχτεί αλλαγές για να αποκτήσει πιο σκληροτράχηλη, αγωνιστική “αμφίεση” με τους τροχούς και τα ελαστικά να αποτελούν το σημείο που κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά, μαζί με τους πρόσθετους προβολείς στο καπό και την οροφή. Φυσικά το Rally Tribute Concept δείχνει τους δεσμούς του με το αγωνιστικό παρελθόν της Nissan και μέσω των χρωμάτων του που είναι ίδια με εκείνα του νικηφόρου 240Ζ του 1971.

Με μεγάλους θόλους τροχών για να φιλοξενήσουν τα εκτός δρόμου ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά, η στάση του οχήματος είναι ακόμα πιο επιβλητική, ενώ τα πρόσθετα φώτα που είναι τοποθετημένα στο καπό και στην οροφή υπογραμμίζουν τον χαρακτήρα του JUKE Rally Tribute Concept, ως ανταγωνιστικού off-roader.

Το μαύρο καπό και οι μαύρες ζάντες του JUKE Rally Tribute Concept είναι ένας οπτικός “φόρος τιμής” στο 240Z του 1971, που αγωνίστηκε στο Ράλι της Ανατολικής Αφρικής. Άλλωστε πρόκειται για τις ίδιες “πινελιές” που χρησίμευσαν ως έμπνευση για το πρωτότυπο αυτοκίνητο Gripz που παρουσίασε η Nissan στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2015, το οποίο με τη σειρά του επηρέασε το σχεδιασμό της παραγωγής του JUKE που κυκλοφόρησε το 2019.

Το Concept “κρύβει” και μία ακόμη έκπληξη κάτω από το καπό του αφού, σύμφωνα με τη Nissan φέρει υβριδικό σύνολο κίνησης, ώστε να έρθει και η απόδοση του πιο κοντά στους 210 ίππους που απέδιδε το μοτέρ των 2,4 λίτρων του ιστορικού αγωνιστικού coupe. Λέτε αυτό το concept να προμηνύει και μια υβριδική έκδοση του Juke, η οποία θα μπορούσε να φέρει το νέο σύστημα e-Power που έκανε την εμφάνιση του και στη νέα γενιά του Qashqai;

Η Coralie Musy, Αντιπρόεδρος, Brand and Customer Experience της Nissan Automotive Europe, δήλωσε μεταξύ άλλων σχετικά: “Το Juke Rally Tribute Concept σηματοδοτεί μια εμβληματική στιγμή στην κληρονομιά της Nissan, με τη συμμετοχή και τη νίκη του θρυλικού 240Z στο Ράλι Ανατολικής Αφρικής το 1971…Η Nissan γράφει επί του παρόντος ένα συναρπαστικό κεφάλαιο στην ιστορία της, καθώς βρισκόμαστε στο μέσο της ανανέωσης της γκάμας των crossovers μας στην Ευρώπη. Η αντικατάσταση της πρώτης γενιάς του πρωτοποριακού και εμβληματικού Juke παρουσιάστηκε στα τέλη του 2019 και αποδεικνύεται εξαιρετικά δημοφιλής στο αγοραστικό κοινό. Επιπλέον, έχει ήδη ξεκινήσει το λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του νέου “εξηλεκτρισμένου” Qashqai στην Ευρώπη, με το νέο X-Trail να ακολουθεί το επόμενο έτος.”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.