Nissan: Στην αιχμή των εξελίξεων στις υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών

Η Nissan οδηγεί τις εξελίξεις στην προσβασιμότητα στα ηλεκτρικά οχήματα στην Ευρώπης, μέσω της κοινοπραξίας NEXT-E, μαζί με άλλους κατασκευαστές και παρόχους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Θεοχαράκης πράσινη ενέργεια 2022
DCIM100MEDIADJI_0013.JPG

Η κοινοπραξία NEXT-E, στην οποία συμμετέχει και η Nissan, έχει εγκαταστήσει μια πλήρως ολοκληρωμένη και προσβάσιμη υποδομή φόρτισης σε Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Σλοβενία, Κροατία και Ρουμανία. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Nissan ένωσε τις δυνάμεις της με τις ZSE, E.ON, HEP, PETROL, MOL Group και BMW για να διευκολύνει την ευρεία υιοθέτηση των EVs, προωθώντας την ηλεκτροκίνηση.

Διαβάστε επίσης – Nissan Townstar: Έναρξη παραγωγής στην Ευρώπη (+τιμή στην Ελλάδα)

Συνολικά, εγκαταστάθηκαν 222 σταθμοί ταχείας φόρτισης πολλαπλών προτύπων και 30 σταθμοί υπερταχείας φόρτισης. Αυτό δημιουργεί την κρίσιμη υποδομή που απαιτείται για να υποστηρίξει την αυξανόμενη ζήτηση ηλεκτρικών οχημάτων και να βοηθήσει τους εν δυνάμει αγοραστές στη μετάβασή τους σε ένα ηλεκτροκίνητο μέλλον.


Οι λύσεις βιώσιμης φόρτισης και η ενσωμάτωση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αποτελούν μέρος της φιλοδοξίας της Nissan για ουδετερότητα άνθρακα. Επιπλέον, στο όνομα της ενεργειακής απόδοσης, η Nissan μαζί με τους συνεργάτες της στην κοινοπραξία προσάρμοσαν επίσης τους σταθμούς φόρτισης ειδικά για τις ανάγκες των πελατών.

Nissan κοινοπραξία NEXT-E 2022

Η κοινοπραξία υιοθέτησε φορτιστές με παραγωγή ηλιακής ενέργειας και αποθήκευση της ενέργειας σε μπαταρία, σε τοποθεσίες όπου δεν υπήρχε σταθερή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Η εισαγωγή στεγασμένων σταθμών επέτρεψε την εγκατάσταση ηλιακών φωτοβολταϊκών στους σταθμούς, επιτρέποντας τη μέγιστη αξιοποίηση του χώρου και μεγαλύτερη οικονομική απόδοση.

Διαβάστε επίσης: Η παραγωγή των υβριδικών Nissan Qashqai και Juke στην Ευρώπη

Η κοινοπραξία αναγνώρισε επίσης ότι οι πελάτες απαιτούν ευέλικτες μεθόδους πληρωμής και αυξημένο βαθμό προσβασιμότητας. Η υποδομή φόρτισης NEXT-E βασίζεται σε ευρέως αποδεκτές επιλογές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων ψηφιακών μεθόδων πληρωμής, συνδρομών για πελάτες με μηνιαίο πρόγραμμα, καρτών πληρωμής και ανέπαφων λειτουργιών.

Δίνοντας περαιτέρω έμφαση στην καινοτομία πίσω από αυτή τη συνεργασία, τότε, στο έργο απονεμήθηκε η μεγαλύτερη επιχορήγηση ηλεκτρική κινητικότητας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Από το πρόγραμμα Connecting Europe Facility (CEF) για έργα ηλεκτρικών οχημάτων, το NEXT-E έλαβε συνιστώμενη συγχρηματοδότηση ύψους 18,84 εκατ. ευρώ.

Για να υποστηρίξει την υιοθέτηση της χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων στην περιοχή, το έργο επισήμανε τις πιο στρατηγικές και οικονομικά αποδοτικές προσεγγίσεις για τη μεταρρύθμιση της υποδομής και την ανάπτυξη υπηρεσιών. Αυτή η προσπάθεια έκτοτε συνέδεσε πανευρωπαϊκές περιοχές και παρείχε μια απρόσκοπτη, άνετη, εμπειρία οδήγησης σε μεγάλες αποστάσεις βασισμένη 100% στην ηλεκτρική ενέργεια. Το NEXT-E έχει εμπλουτίσει το υπάρχον δίκτυο στις χώρες του έργου και δημιούργησε νέους “εξηλεκτρισμένους” διαδρόμους μεταφορών, για έναν συνεκτικό οδικό χάρτη EV.

“…Δεσμευόμαστε στην αύξηση της προσβασιμότητας στα ηλεκτρικά οχήματα και έχουμε θέσει το μακροπρόθεσμο όραμά μας για την κινητικότητα και πέραν αυτού, στο Ambition 2030. Με αυτό, σχεδιάζουμε να προσφέρουμε ανώτερη αξία, ενισχύοντας τα ταξίδια και την κοινωνία, μέσω συναρπαστικών, ηλεκτρικών οχημάτων και τεχνολογικών καινοτομιών”, σημείωσε η Friederike Kienitz, ανώτερη αντιπρόεδρος, Βιωσιμότητας, Εταιρικής Διακυβέρνησης, Νομικών Θεμάτων, Εξωτερικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας της Nissan AMIEO.

Στην Ελλάδα, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, πιστή στη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος και την ενίσχυση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, προχωρά σε μια ακόμα νέα φάση του σχετικού στρατηγικού της πλάνου.

Ένα νέο έργο που ξεκινάει άμεσα και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους, θα αφορά στην επέκταση των φωτοβολταϊκών της συγκροτημάτων, με επιπλέον ηλιακά πάνελ στις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα, προωθώντας και ενισχύοντας την περιβαλλοντική συνείδηση, ως αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της.

Με την επέκταση της επένδυσης σε φωτοβολταϊκά πάνελ, η εταιρεία θα καλύψει ένα ποσοστό που θα αγγίζει πλέον το 80% των υφιστάμενων ενεργειακών αναγκών της (από 70% που είναι σήμερα) και με απώτερο στόχο την πλήρη ενεργειακή κάλυψη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.